Småland for real
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Tapperas

Lördag, 11 juli 2020 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
På utvalda lördagar serverar vi en tapasinspirerad middag på småländska -- ett tapperas helt enkelt! Här finns något för alla -- både gamla och nya klassiker, från sjö och hav, från äng och skog -- allt i lagom smakportioner. Råvarorna är så långt det är möjligt från trakten. Dryck tillkommer och det finns regionala alternativ att matcha maten. Vill man så kan man välja ett dryckespaket, det brukar kosta runt 350-400 kr beroende på vad det finns för ädla drycker i lager för tillfället (beställs på plats).

Tapperas kan serveras som barnportion (till barn). Vänligen meddela oss på info@cafesergel.se om det är några matallergier i sällskapet eller om någon av gästerna inte äter vissa sorters kött.

Med tanke på Coronovirus dukas platserna med avstånd mellan sällskapen, om vädret tillåter kan man även sitta ute. Vänligen notera att att de sista sittplatserna till Tapperaset kan bli i bardelen då vi p.g.a. rådande situation har tvingats att glesa ut platserna i vår salong, vi ber om förståelse för detta.

Ankomst kl. 19–20, köket är öppet till 21 eller tills sista rätten har serverats, baren till minst 22.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in evenemanget vid för få deltagare eller om myndighets restriktioner runt Coronaviruset omöjliggör arrangemanget. Skulle detta ske återbetalas förbokningar automatiskt via Biljettkiosken.

OBS! Bokningen gäller endast för det datum som visas ovan.
Köket är öppet kl. 19-21, baren till minst kl. 22. Barnpris gäller upp till 12 år.


Småland for real