Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Swishgåva - Where is my mind?

Onsdag, 20 maj 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...



Här kan du ge en SWISHGÅVA

Då konserten tyvärr fått ställas in kommer vi att ge en livestreamad konsert istället som kommer att sändas den 20 maj klockan 18.00 på Youtube via denna länk: www.youtube.com/watch?v=ZVQVT5QDIL0

Vill du ännu ge något för vårt arbete och en gåva till kvinnatillkvinna så skänker du här.

I nästa steg så väljer du ditt gåvobelopp och överföringen sker med enbart Swish.




Vi är två elever som går på Academy Of Music And Business och som slutprojekt vårt sista år har vi valt att framföra en konsert i vår aula.

En konsert där vi valt att spela och sjunga musik som vi och andra ungdomar kan relatera till och har utefter detta målat upp hur vår konsert ska låta och se ut.

Alla pengar som tjänas in under kvällen går till organisationen “Kvinna Till Kvinna”. Organisationen finns för att ge kvinnor en röst. I världens krig och konflikter utsätts kvinnor för våld och övergrepp och världen är fortfarande långt ifrån jämställd. De kämpar för att ge kvinnor makt över sina egna liv och i samhället.

Läs mer om organisationen på kvinnatillkvinna.se




Plats: YouTube
Datum: onsdag, 20 maj 18:00

Konserten Where's my Mind kommer att genomföras utan publik och livestreamas via YouTube onsdag, 20 maj 18:00. Här har du möjlighet att ge en gåva till organisationen Kvinna Till Kvinna.