Biljetter

Här köper du enkelt biljetter till evenemangen i Kosta.

Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Vårkonsert med Tommy Körberg + Buffé | Inställd!

Fredag, 1 maj 18:30-22:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Pga pågående smittorisk så är vi tyvärr tvungna att ställa in Tommys vårframträdanden.
Alla tidigare biljettköpare kommer att erbjudas ombokning eller återbetalning. Du som köpt biljett över disk vid oss på hotellet får gärna besöka oss då vi inte har dina kontaktuppgifter.

Vänligen! Destination Kosta
När våren sätter löv på träden kommer Tommy Körberg och hans pianist åter till Kosta. Till konserten blir de en god vårbuffé i Hyttsillslokalen. Det blir en kväll att uppleva!

Om Tommy Körberg.
Redan som barn hade Tommy Körberg lokala uppträdanden och var solist i kör. Den stora debuten kom år 1968 med albumet Nature Boy, som gav honom en Grammis som ”Årets Nykomling”. 1969 var han med i Eurovision Song Contest med låten Judy Min Vän och året därpå fick han sina stora hits med låtarna Drömmen om Elin och Som en bro över mörka vatten.
Under 1970-talet var Körberg medlem i banden Solar Plexus och Made in Sweden och även i föreställningar som Mahagonny, Svea Hund på Göta Lejon och filmen Ronja Rövardotter. Senare etablerade Tommy Körberg sig inom musikal där han fick roller i exempelvis Les Misérables, Sound of Music, Chess och Rivierans guldgossar. Han har också vunnit priser, exempelvis Guldmasken (1991), Karl Gerhards hederspris (1995) och Cornelis Vreeswijk-stipendiet (2012). (Wikipedia)

Starttid 18:30
Ca sluttid 22:00
Pris: 795:-

Vi erbjuder fina boenden hos lyxiga Kosta Boda Art Hotel
eller hos Kosta Lodge i deras mysiga stugor och hotellrum. (se aktuella erbjudanden på respektive hemsida)