Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Göta studentkårs tioårsbankett - INSTÄLLD

Lördag, 25 april 17:00-01:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Med hänvisning till rådande omständigheter kring coronaviruset så måste vi dessvärre ställa in vår tioårsbankett. Vårt mål är givetvis att genomföra banketten senare i år, och vi tittar på datum i höst, men än så länge är inget bestämt. Mer information kommer när vi vet mer. Du som redan köpt biljett kommer att få pengarna tillbaka automatiskt. Inga biljetter sparas till ett eventuellt senare tillfälle.I tio år har Göta studentkår varit studenternas röst vid Göteborgs universitet - och det vill vi fira tillsammans med dig!

Den 25 april klockan 17 är du varmt välkommen till Studenternas hus för mingel, snittar och fördrink. Därefter beger vi oss gemensamt ner till Elite Park Avenue för en helkväll med fin middag, tal, gyckel, en och annan överraskning och trevlig gemenskap med gamla och nya vänner.

ALLA är välkomna, oavsett kårtillhörighet, medlemskap, pågående eller avslutade studier - kom och fira med oss!

Klädkod: Kavaj

Göta studentkårs 10-årsjubileum arrangeras i samarbete med Studieblocket - en del av Universitetsmediagruppen och Donationen Studenternas hus.

Läs mer i Facebook-eventet
Plats: Studenternas Hus, Göteborg
Datum: lördag, 25 april 17:00-01:00

Pris:
Icke student: 650 kr
Student: 475 kr

Observera att du i nästa steg har möjlighet att skriva i namnet på en (1) person som du vill sitta bredvid. Vi kommer göra vårt yttersta för att tillgodose dina önskemål!