Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Andlighet i möte med kvantfysik

Torsdag, 26 mars 18:30-21:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Tema: Parallella upplevelser och tillstånd

Kvantfysiken visar oss att det finns parallella tillstånd till det vi upplever. Tillstånd som är lika verkliga, men som de flesta av oss inte uppfattar. Man kan fråga sig varför det är så.

Fysikern Bryce DeWitt uttryckte det en gång så, att han imponerades av matematiken, men att han inte kunde känna att han delades i parallella universum.

Förutom vetenskap har vi Kosmos med oss. Kosmos är en insiktsfull röst som förmedlar sig via Ami Sundeman. Amis egen bakgrund är en helt annan än inom fysik. Detta hindrar dock inte Kosmos att uttrycka sig på ett djuplodande sätt angående fysik, parallella upplevelser och universum.

I denna workshop diskuterar vi parallella och alternativa upplevelser, både ur ett teoretiskt perspektiv och utifrån erfarenheter. Du är välkommen att delta med din kunskap, dina erfarenheter och med nyfikna frågor. Eller kom för att bara lyssna och låta dig inspireras. Vi ser fram emot frågor och diskussioner som tillhör ämnet parallella upplevelser och tillstånd.

Vi hälsar dig varmt välkommen!

Sandra Deimer, MSc Teknisk Fysik
Ami Sundeman, Medial vägledare & Djurkommunikatör
Sandra Deimer är MSc i Teknisk Fysik med inriktning på kvantmekanik och elektromagnetisk fältteori. Sandra har varit verksam som ingenjör inom flygindustrin under 20 år. Hon har en bakgrund i kognitionsvetenskap och intresserar sig för medvetandeforskning. Sandra driver följande hemsidor relaterat till medvetande: 5-3-2-1.se och reiki.deimer.se

Ami Sundeman är sedan 2009 yrkesverksam som medial vägledare, djurkommunikatör och föreläsare. Hon kanaliserar en universell intelligens som hon kallar Kosmos. I boken ”Kosmosdialogerna – en intervju med universum” (Lytsy & Sundeman 2015) ger Ami kanaliserade svar på våra stora livsfrågor.

Hör gärna av dig om du undrar över något!
Sandra Deimer: 070-3212231, sandra@deimer.se
Ami Sundeman: 072-2274888, ami@amisundeman.se
Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B (Lokalen Terrassen), Stockholm
Datum: torsdag, 26 mars 18:30-21:00, inkl fikapaus

Pris:
Ordinarie: 380 kr inkl fika
Student vid uppvisande av studentleg: 280 kr

Bokningen är bindande men du kan överlåta din plats om du får förhinder.