Biljetter

OBS Viktig information P.G.A Coronaviruset har Metropolitan opera ställt in samtliga föreställningar på scen t o m 31 mars . Den här direktsända föreställningen blir därför inställd. Vi invänta ny information.
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Metropolitan opera Den flygande holländaren

Lördag, 14 Mars 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Lördagens Opera på Kulturens Hus i Alvesta är inställd
Den flygande holländaren

Viktig information från Meropolitan i USA

Den flygande holländaren ställs in på lördag
på grund av de rådande situationen med Corona-viruset.
Det är den första inställda direktsändningen från Met sedan vi började sända 2007.
Metropolitan-operan ställer in samtliga föreställningar på scen t o m 31 mars.

Detta är ett officiellt uttalande från Met:
"På grund av utvecklingen kring Corona-viruset COVID-19 och efter rådslag med borgmästarkontoret i New York, har lördagens föreställning av Den flygande holländaren ställts in. Därför ställs den planerade direktsändninge av operan på biografer i hela världen också in.
Met följer de beslut som tas av staden, staten och politikerna, liksom rekommendationer från hälsodepartementet och Centers for Disease Control (CDC). Vi ber om ursäkt för det inträffade."

Vi på FHP har frågat Metopolitan opera om det finns någon möjlighet att denna opera kommer att livesändas vid ett senare tillfälle.
Svaret blev att det är för tidigt att säga, något sånt besked kommer inte den närmaste tiden.

Det är naturligtvis med stor sorg och besvikelse vi på Folkets Hus och Parker har tagit emot denna information, men nu arbetar hela världen för att bromsa virusets spridning, och då måste även drastiska åtgärder vidtas.

Vi har också lagt in i systemet att ni kan förköpa/beställa vår pausserveringsmeny för 60 kr eller en smörgåstårta meny för 120 kr.
exempel: klicka på smörgåstårta.om det är det ni vill köpa/boka.

OBS: Smörgåstårta måste beställas/förköp minst 48 timmar före föreställningen.Det är för att vi ska kunna beställa rätt antal/storlek på tårtorna så att det räcker till alla