Evenemang
15 sep 15:30 Mötesplats Framtiden
16 sep 11:30 Digibrunch
28 sep 10:00 Cybersakerhet
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Digibrunch

Torsdag, 27 februari 11:30-13:30
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Den digitala revolutionen
Vi har bara sett slutet på början

”Jag tror det finns en marknad i världen för kanske fem datorer”, sa IBM:s VD Thomas Watson år 1943. Idag tänker vi kanske att digitaliseringen i stort sett är färdig och bara behöver finputsas lite – men i så fall gör vi samma misstag som Watson. Det handlar dock i allt mindre utsträckning om datorer i traditionell bemärkelse, utan om digital ”intelligens” inbyggd i andra saker, inklusive oss själva. Pär, som alltid har intresserat sig för digitala visioner, håller en inspirationsföreläsning om vår digitala framtid. You ain’t seen nothing yet!

MEDVERKANDE Pär Ström är civilingenjör i teknisk fysik från KTH. Han har skrivit ett antal böcker om digitalisering, digitala visioner och digital ekonomi. Han var ledamot av alliansregeringens IT-råd, och är en driven föreläsare. Nu leder han sedan ett antal år företaget Atomer och bitar, som arrangerar konferenser och events med fokus på digitalisering.

DATUM 27 februari 2020
TID klockan 11.30–13.30
PLATS Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö
ANMÄLAN senast 24 februari

Detta event kommer att dokumenteras i foto och film. Om du anmält dig men får förhinder - meddela oss så att vi kan minska matsvinnet genom att ge platsen till någon annan eller boka av en portion. info@videum.se.

ARRANGÖR Digitri, Videum Science Park och Almi med finansiering genom Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Kronoberg, Växarena 2.0 samt Alvesta kommun, Lessebo kommun, Ljungby kommun, Markaryds kommun, Tingsryds kommun, Uppvidinge kommun, Växjö kommun och Älmhults kommun.