Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Legally Blonde - ( Lag 1 )

Lördag, 22 februari 14:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
OBS! Om det inte finns biljetter till önskad föreställning finns ändå en chans för dig! Vi säljer överblivna biljetter och ev. återbud i dörren med start 45 minuter innan föreställningens start.

Ytterdörrarna öppnar 45 minuter innan föreställningens start.
Insläpp i salongen ca 15 minuter innan föreställningens start.
Var på plats senast 5 minuter innan start, annars kan din plats komma att säljas till någon annan.Över 100 elever i åldrarna 13 till 19 år har sedan augusti jobbat intensivt tillsammans med professionell regissör, danspedagog, koreograf, musiklärare, sångpedagoger m.fl. Eleverna medverkar på scenen, bakom scenen och i bandet med dans, sång, musik och scenografi för att ge dig som publiken en energifylld, humoristisk och färgsprakande upplevelse.


Vi är stolta över att så många elever på högstadiet och gymnasiet tagit möjligheten att vara med för det innebär att vi kan jobba extra mycket över åldersgränserna med värdegrund och gemenskapen kontinuerligt på skolan, och det är härligt att se hur eleverna växer med uppgiften, peppar och hejar på varandra från audition fram till premiär.


För att få plats med alla på scenen har vi delat in eleverna i två lag som spelar varannan föreställning. Är det någon särskild elev du vill se, kolla då med den eleven vilket lags föreställning du ska boka biljett till. Båda lagen är taggade till tänderna för att visa er alla fantastiska sång- och dansnummer, all dekor, alla svängiga låtar och alla roliga repliker. Känn dig varmt välkommen!


* BOKNING TILL LAG 1 *


Föreställningens längd är ca 2,5 timme inklusive paus.
Vald föreställning:

Plats: Musikhögskolan Ingesund, stora konsertsalen, Arvika
Datum: lördag, 22 februari 14:00

Pris:
Vuxen: 190 kr
Barn/ungdom tom. gymnasiet: 95 kr

Anställd ledsagare/assistent kan vara berättigad till fri entré, kontakta arrangören innan bokning.