Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Workshop Hitta din inre styrka

Lördag, 15 februari 14:00-18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
När vi hittar vår inre styrka – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt
I den här workshopen undersöker vi vad inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket.


Vad är flyt?
Att ha flyt i vardagen innebär att du kan skapa saker och händelser med lätthet och att du upptäcker hur mycket livet hjälper dig när du släpper taget. Det kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika.


Vem är du?
Jag vänder mej till dej som är på upptäcktsfärd i livet.
Är du nyfiken på hur du kan få ut mer av ditt liv?
Är nyfiken på att känna dej mer levande?
Är du redo att se saker ur nya perspektiv?
Dagens workshop är för dej som vill förbättra dina relationer.


Vem är jag?
Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gått in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska så länge jag lever. Jag vill gärna dela med mej av mina insikter.


Det finns flera sätt
Eftersom jag tror benhårt att det inte finns ETT sätt som får alla att må bättre - det handlar ju om personlig utveckling - så serverar jag en meny av olika redskap så att du kan prova dej fram till något som passar dej. Det unika med mina workshops och coachingprogram är att jag inte bara tänjer tankar utan också jobbar med konkreta verktyg, till exempel Tapping, Emotion Code och kvantfysiska teknologier. Det är sånt som du annars får studera vart och ett för sej.


Spännande upplägg
Efter en inledande föreläsning, drar deltagarna lappar med ämnen som vi diskuterar. Vissa lappar innehåller övningar som vi gör tillsammans, andra innehåller information om hur vi kan tänja tankarna och se saker ur nya perspektiv. Självklart får du som deltagare också en mängd tips och råd att bära med dej och ha att återkomma till när du vill ha mer flyt i vardagen.


Svårt att bestämma dej?
Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej, så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill innan du köper din biljett.


Hej från Lisa Sjöström
Room for flow
0708-262120

Plats: Birger Jarlsgatan 107, Stockholm
Datum: lördag, 15 februari 14:00-18:00
Pris: 550 kr inklusive moms

Early Bird-pris: 150 kr rabatt om du köper din biljett senast 31 december 2019.

Begränsat antal platser. Max 15 personer.