Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Optimera din energi i Kristianstad

Fredag 7 februari 2020 07:30-09:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vi lever i ett samhälle där det ställs höga krav på oss, både privat och i arbetslivet. Listan kan göras lång över saker vi vill hinna med och det är lätt att hamna i fällan där måsten blir viktigare än vårt välmående. Har vi dessutom höga förväntningar på oss själva och på livet vi lever så är risken att vi tillslut inte mår så bra.
Så hur ska vi förhålla oss till samhällets utveckling och omgivningens behov? Hur optimerar jag min energi för glädje, livskvalité och passion? Det är trots allt denna energi som ska leda oss mot våra mål både privat och i jobbet!
I denna föreläsning och workshop vill ge dig en möjlighet att stanna upp för att titta på hur kroppen fungerar och vad du kan göra för att skapa de bästa fysiska och mentala förutsättningarna för att orka hela dagen. Hur kan sömnen påverka din produktivitet och effektivitet? På vilket sätt påverkar kosten min förmåga att fokusera. Och vilka effekter har fysisk aktivitet på min koncentration, kreativitet och minne? Prioritera en varm morgon med oss och gå därifrån med tips och verktyg för dig själv och din arbetsplats!DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

- Optimera din energi med planering och struktur
- Återhämtning i vardagen
- Må bra: Sömn, kost och träning
- Multitasking
- Hantera dina energitjuvar
- Introvert och extrovert, hur ska man tänka?
- Hur ska jag tänka kring den fysiska, sociala och mentala energin?
- Kaffe/Te och god frukostfralla

Din anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att skicka en faktura på 250 kr ex moms om du är frånvarande utan att ha avanmält dig. Vi förbehåller oss också rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.
Plats: Krinova, Kristianstad
Datum: fredag 7 februari 2020 07:30-09:00