Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Anitha Clemence - Framgångsrik Kommunikation 2020

Torsdag, 6 februari 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Vill du lära dig mer om digital marknadsföring och bli bättre än konkurrenterna ?

Då är du välkommen till en inspirerande föreläsning med Anitha Cleménce den 6:e Februari.

Under kvällen kommer Anitha berätta om sina tankar kring sociala medier, google, varumärkesbyggande m.m. Du kommer få höra hennes bästa tips för att du ska lyckas nå igenom det digitala bruset. Hon kommer även dela med sig av egen resa som entreprenör inom mediabranschen.


Anitha är i grunden utbildad marknadskommunikatör, som redan år 2006 började intressera sig för sociala medier. Hur gick detta till? Anitha hade ett par vänner med varsina anonyma men relativt stora bloggar, som då separerade.

Det som följaktligen skedde i deras kommentarsfält hade hon aldrig sett tillstymmelse av tidigare.
Hon visste inte vad det var, men kände en vag doft av framtiden och visste att hon ville vara delaktig i att påverka den.

Anitha var med och startade igång den första satsningen inom poddradio år 2009 för MTG:s räkning, samt den allra första webb-TV-serien Glamourama. Hon gjorde en egenproducerad talkshow på YT år 2013, som senare fick flytta in på Familjelivs plattform under titeln Mom Enough.

Hon har själv haft en rad framgångsrika podcasts med Carolina Gynning, Ann Söderlund och numera med Malin Gramer, den senaste vid namn "Nu ska ni få höra".

År 2016–2017 skapade Anitha humorprogrammet Mammor på Viafree/TV3 där de jobbade med influencers som ett experiment för att få upp ratingen – något som visade sig ge strålande resultat! 2017 hade hon ett självbetitlat namn på Aftonbladet TV, som berörde SoMe och vad kändisar sände och publicerade i sina flöden.

Anitha är även en produktinnovatör med flera patent i byrålådan och under det egna varumärket "Anitha Clemence" designar hon porslin som har uppmärksammats internationellt. Hon är även författare till böckerna: "Alla mina liv" och "5:2 enligt Anitha Schulman"


Föreläsningen börjar kl 19:00.

Du som vill nätverka och ha lite trevligt innan föreläsningen är välkommen kl 17:00. Då bjuds det på trevligt mingel en stund i lobbyn och vi äter en gemensam middag i Scandics restaurang, Svea. (Middagen ingår inte i biljettpriset, den betalas på plats.)
Om du vill vara med på middagen, kryssa gärna "middags-rutan" när du bokar biljett så restaurangen vet hur många vi blir.


(Obs: Evenemanget har begränsat antal platser, först till kvarn)

Varmt välkommen!


Frågor:
Mathias@hallandsforetagare.se
+46 709 800 721

Maria@hallandsforetagare.se
+46 701 872 260

Scandic Hallandia, Halmstad:
6:e Februari:

Pris: 300kr ex moms 25 % (200kr ex moms för medlemmar i nätverket)