Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Optimera din energi i Växjö

Fredag, 17 januari 07:30-09:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vi lever i ett samhälle där det ställs höga krav på oss, både privat och i arbetslivet. Listan kan göras lång över saker vi vill hinna med och det är lätt att hamna i fällan där måsten blir viktigare än vårt välmående. Har vi dessutom höga förväntningar på oss själva och på livet vi lever så är risken att vi tillslut inte mår så bra.
Så hur ska vi förhålla oss till samhällets utveckling och omgivningens behov? Hur optimerar jag min energi för glädje, livskvalité och passion? Det är trots allt denna energi som ska leda oss mot våra mål både privat och i jobbet!
I den här workshopen vill ge dig en möjlighet att stanna upp och reflektera över dina egna drivkrafter och vad som egentligen sätter guldkant på just din tillvaro. Vi kommer prata om mål, personlig effektivitet, relationer, arbetsplatsen och mycket annat som hör livet till. Prioritera en morgon med oss och gå därifrån med tips och verktyg för dig själv och din arbetsplats!DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

- Optimera din energi med planering och struktur
- Återhämtning i vardagen
- Mål, värdegrund och visioner
- Motivation och beteende
- Kaffe/Te och god frukostfralla

Din anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att skicka en faktura på 250 kr ex moms om du är frånvarande utan att ha avanmält dig. Vi förbehåller oss också rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.
Plats: Södra Climate Arena, Växjö
Datum: fredag, 17 januari 07:30-09:00