Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Karaktärer x Not Another Teen Party (16+) Jönköping

Fredag, 20 December 21:00-01:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Det är dags för premiär för Not Another Teen Party!

Första stoppet för detta nya koncept blir Jönköping och vi kommer förvandla Kulturhuset i Jönköping till en riktig nattklubb.

Självklart har vi också en väldigt speciell gäst med oss, Instagram-succén Karaktärer kommer på besök. Om det är Lov1, Mehmet eller någon annan karaktär som kommer på besök vet vi den 20 december.

🎧 TBA
✖ Frågor & funderingar marcus@delseliusyou.se

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

► Lov1 - Au Revoir
https://www.youtube.com/watch?v=jIn-9cPOo5g

► Mehmet - Capri Sun
https://www.youtube.com/watch?v=_v3_KoxX7pc

✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦ ✦

Festen kommer självklart ha licensierade ordningsvakter på plats. Vakterna kommer vid ankomst kontrollera nykterhet och det är alltid deras bedömning som gäller. Vi har nolltolerans mot berusning. Med andra ord, drick ingen alkohol.

Samtliga gäster kommer kroppsvisiteras och väskor kommer kontrolleras. Vi har nolltolerans mot alkohol, droger och tobak!

Vid insläpp vill vi såklart att allt skall gå så smidigt som möjligt, ta därför fram din biljett som du fick via sms och var redo med väskor till vakterna ifall du har med dig det.

Lämnar man lokalen någon gång under kvällen kommer man sedan inte in igen, utgång är alltså lika med hemgång.

Tanken med dessa evenemang är att skapa något som binder gymnasieelever samman. Vi vill ge möjligheten att skapa gemenskap, enighet och glädje. Att skapa gemensamma band tror vi är det allra viktigaste för att skapa en fin och trivsam miljö bland ungdomar.

✰ BILJETTER
➭ Första släppet - 100 kr
➭ Andra släppet - 125 kr
➭ Tredje släppet - 150 kr
➭ Sista släppet - 195 kr