Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
I samarbete med VitalKompetens - Orka!

Fredag, 22 november 07:30-09:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
I samarbete med VitalKompetens och Vickie Peolin har vi glädjen att bjuda dig på en kostnadsfri morgon med god frukost och lärande i fokus.

Allt det vi gör, hör och ser både tar och ger oss energi. Så hur ska vi förhålla oss till samhällets utveckling, omgivningens behov och arbetslivets krav? Hur ska jag få balans i en vardag där mycket annat pockar på min uppmärksamhet?

I det här seminariet stannar vi upp och tittar på vad som är betydelsefullt för en god hälsa, oavsett vem du är och vart du befinner dig.  Vi vill ge dig en stund av reflektion och hjälpa dig sortera bland allt hälsobrus för att komma lite närmare det som är viktigt för just dig. Det är möjligt att med genomtänkta strategier och smarta verktyg skapa en än mer hållbar vardag för både dig själv och din omgivning.


DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

- Vadå hälsa?
- Vad är arbetspåverkande ohälsa? 
- Den osynliga sjuknärvaron.
- Hur man hanterar sina egna krav och förväntningar.
- Energy management.
- Att vara hälsosann mot sig själv.
Din anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att skicka en faktura på 250 kr ex moms om du är frånvarande utan att ha avanmält dig. Vi förbehåller oss också rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.
Datum: fredag, 22 november 07:30-09:00
Plats: Kristianstad Arena