Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Workshop Hitta din inre styrka

Onsdag, 20 november 17:30-21:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
När vi hittar vår inre styrka – och agerar efter den – blir livet snudd på magiskt
I den här workshopen undersöker vi vad inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket.


Vad är flyt?
Att ha flyt i vardagen innebär att du kan skapa saker och händelser med lätthet och att du upptäcker hur mycket livet hjälper dig när du släpper taget. Det kommer att erbjuda dej möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika.


Vem är du?
Jag vänder mej till dej som är som jag. På upptäcktsfärd i livet.
Är du nyfiken på hur du kan få ut mer av ditt liv?
Gillar du att se saker ur nya perspektiv?
Gillar du att vrida och vända på tankar?
Gillar du att göra gamla saker på nya sätt?
Är du nyfiken på att känna dej mer levande?
Då kommer du att gilla att ha mej som guide.
Vill du följa med?


Vem är jag?
Jag har ägnat de senaste 15 åren åt att läsa, lyssna, testa, gått in i väggen (som visade sej vara en dörr till något nytt), läst, lyssnat och testat ännu mer och kommer nyfiket att fortsätta utforska så länge jag lever. Jag vill gärna dela med mej av mina insikter. Kanske landar de som insikter i dej också eller så hittar du inspiration till det någon annanstans.
En av mina stora upptäckter är att vi alla har en betydligt större möjlighet att påverka våra liv än vi har blivit lärda att tro. Kvantfysiken förklarar hur det är möjligt.
En annan är att livet är fullt av paradoxer. Till exempel att inre styrka kan vara att tillåta sej själv att bryta ihop oftare. För mej är inre styrka alltså inget gladhurtigt fake-it-until-you-make-it. Det är att vara autentisk, ha tillgång till alla känslor och tillit till att livet vill bli bra.


Det finns flera sätt
Eftersom jag tror benhårt att det inte finns ETT sätt som får alla att må bättre - det handlar ju om personlig utveckling - så serverar jag en meny av olika redskap så att du kan prova dej fram till något som passar dej. Det unika med mina workshops och coachingprogram är att jag inte bara tänjer tankar utan också jobbar med konkreta verktyg, till exempel Tapping, Emotion Code och kvantfysiska teknologier. Det är sånt som du annars får studera vart och ett för sej.


Beteendemönster = beteendemonster?
Vi tittar också på hur hur våra beteendemönster ibland kan bli till beteendemonster, alltså till mönster som inte gagnar oss. Ibland kan vi behöva titta tillbaka i vårt förflutna för att hitta vår inre styrka. När vi hittar den - och agerar efter den - blir livet snudd på magiskt. Vi får flyt när vi väljer att lyssna på vårt inre och slutar att ta det säkra före det osäkra.
”Men det är ju läskigt!” kanske du tänker. ”Hur gör man?”
"Man släpper taget."
”Men det är ju jätteläskigt!"
"Ja, det kan verka så, men kanske värt ett försök. Tänk om det väntar en helt ny värld på andra sidan det försöket."


Spännande upplägg
Efter en inledande föreläsning, drar deltagarna lappar med ämnen som vi diskuterar. Vissa lappar innehåller övningar som vi gör tillsammans, andra innehåller information om hur vi kan tänja tankarna och se saker ur nya perspektiv. Självklart får du som deltagare också en mängd tips och råd att bära med dej och ha att återkomma till när du vill ha mer flyt i vardagen.


Svårt att bestämma dej?
Om du känner i din kropp att det här skulle vara något för dej, så lyssna på det. Det är din själ som säjer JA. Men för att du ska känna dej övertygad om det är du förstås välkommen att ringa och ställa så många frågor du vill innan du köper din biljett.


Hej från Lisa Sjöström
Room for flow
0708-262120

Plats: Birger Jarlsgatan 107, Stockholm
Datum: onsdag, 20 november 17:30-21:30
Pris: 550 kr inklusive moms

Begränsat antal platser. Max 15 personer.