En helkväll med mat och dryck i Rustiks event-rum tillsammans med Martin Gertmar.
Som gäst denna kväll kommer ni att ta del av historien om Frönshults Gård i Skåne som föder upp svensk Wagyu. Köttrasen Wagyu är mest känt för det intramuskulära fettet och den fina marmoreringen.
Middagen kommer bestå av olika styckdetaljer från en fyra år gammal stut som enbart ätit gräs på dem skånska slätterna.
Vi är stolta över att vara först i Blekinge att servera svensk Wagyu i avsmakningsform. Ett tillfälle för köttälskare.
Plats: Rustik kök & bar, Karlshamn Datum: lördag 16 november 2019 19:00
5-rätters inkl. dryckespaket
Pris: 1495 kr
Serviceavgift tillkommer.
Biljetten skickas både som SMS-biljett och via e-post som en utskrivbar biljett.
Biljetten skickas efter registrerad betalning.
Biljettköp steg 1
Föregående
Nästa
Biljettköp steg 2 "Kontroll"
Kontrollera att alla uppgifter stämmer.
Föregående
Nästa
Försäljningen är öppen till 2019-11-16 19:00, med reservation för slutförsäljning och ändring av försäljningstiden.
Vid betalning med kort sker det via en säker betaltjänst där varken Biljettkiosken eller arrangören får del av dina känsliga kortuppgifter.
Biljettköp steg 2 "Godkänn och betala"
Kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du slutför beställningen.
Fyll i information dit orderbekräftelse kommer att skickas.