Evenemang
26 Okt 18:30 Helkväll med pianobar & avsmakningsmeny by Stefan Gunnarsson
2 Nov 18:00 Chokladproving & middag med Joachim Malmsten
16 Nov 19:00 Farmers Dinner Svensk Wagyu
20 Nov 17:30 Beermakers Dinner
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Farmers Dinner Svensk Wagyu

Lördag, 16 November 19:00
På plats: Martin Gertmar, Frönshults Gård Skåne

En helkväll med mat och dryck i Rustiks event-rum tillsammans med Martin Gertmar.

Som gäst denna kväll kommer ni att ta del av historien om Frönshults Gård i Skåne som föder upp svensk Wagyu. Köttrasen Wagyu är mest känt för det intramuskulära fettet och den fina marmoreringen.

Middagen kommer bestå av olika styckdetaljer från en fyra år gammal stut som enbart ätit gräs på dem skånska slätterna.

Vi är stolta över att vara först i Blekinge att servera svensk Wagyu i avsmakningsform. Ett tillfälle för köttälskare.




Plats: Rustik kök & bar, Karlshamn
Datum: Lördag, 16 November 19:00

5-rätters inkl. dryckespaket
Pris: 1495 kr

Serviceavgift tillkommer.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa