Evenemang
Medlemskap
27 feb 2021 17:00 Musik&PoesiFestivalen
27 feb 2021 19:30 Musik&PoesiFestivalen
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club Acoustic

Torsdag, 24 oktober 2019 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Michael Friedman är en av de mest framträdande artister som kommit från Kanadas västkust. Han framför sina låtar med en hänförande teknik som är både uttrycksfull och trollbindande, ackompanjerat av en stilblandande gitarrteknik som fulländas av hans passionerade och kraftfulla röst. Friedmans låtar är väldigt insiktsfulla och jordnära, det märks inte minst i hans talangfulla låtskrivande.

“Kanadensaren Michael Friedman är en av hans generations mest gedigna låtskrivare”
Vintage Guitar News

“Hans låtar kastar oss in i en stormvind av känslor som ofta övertygar oss till att sjunga med i refränger trots att vi aldrig hört dom förut.”
Steve Parton-Cosmic Debris

“Energigivande och oförglömlig”
Badische Zeitung, Freiburg, Germany


AFT är en gotländsk konstellation som består av Annika Fehling, sång och gitarr, Christer Jonasson, gitarr och lap steel och Robert Wahlström, slagverk och piano. Alla tre är välrenommerade och etablerade musiker och kompositörer. De har släppt album, turnerat i Norden, Europa, USA och Indien.
AFT har precis gett ut sitt första gemensamma album, In the Universe, på CD och vinyl på skivbolaget Rootsy/Warner. De har fått fina recensioner runt om i Europa.
”In The Universe är ett album som sprudlar av lust och nyfikenhet” beskriver Magnus Eriksson på Rootsy.
Under 2018 turnerade gruppen i norden, Europa och USA
En stark scennärvaro med mycket rytm och Fehlings kosmiska texter och musik kombineras med ljus och ett innerligt flödande från musiken vilket gör konserterna magiska och oförglömliga.

Pris: 120 kr
För Roxy medlemmar: 100 kr
För studerande Roxy medlemmar: 80 kr
Inte medlem?
I nästa steg kan du enkelt bli medlem och få din medlemsrabatt redan nu!