Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Höstgalan 2019 - Johan Staël von Holstein

Torsdag, 24 oktober 17:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Efter den mycket uppskattade Vårgalan i april är det äntligen dags för Höstgalan!

Torsdagen den 24:e oktober är du återigen välkommen till otroligt vackra Falkenberg Strandbad för en oförglömlig kväll i sann företagsanda!


Kvällen börjar i lobbyn klockan 17.30. Efter incheckning bjuds du på bubbel och överraskning.
I lobbyn får du chansen att mingla med andra företagare och företagsledare från hela Halland fram till kl 19.00.

För den som vill finns även en tipsrunda i samarbete med våra partners där du har chans att vinna fina priser.


Klockan 19.00 leds du in till salen. Efter presentation av nätverket, kvällen och våra partners bjuds kvällens talare upp på scen. Denna gång gästas vi av internet-pionjären och serie-entreprenören Johan Staël von Holstein.
Johan Staël von Holstein är entreprenör, författare, samhällsdebattör, företagsledare och föreläsare.


Johans karriär inleddes i början av 90-talet när han blev mediemogulen Jan Stenbecks högra hand. På kort tid blev han ansvarig för att bygga upp en butikskedja för tv-shopprodukter, utveckla den numera legendariska tv-kanalen ZTV och lansera ett text-tv-produktionsbolag.


År 1996, när internet fortfarande var ett relativt nytt fenomen startade Johan och tre kompanjoner, internetkonsultbolaget Icon Medialab. Företaget var en fullträff och blev ett av världens mest snabbväxande. Efter bara fyra år sysselsatte Icon Medialab närmare 3500 personer och hade en omsättning på ca 2 miljarder kronor.


Men kort därefter kom den stora börskraschen. Belåning av aktier och investeringar i andra internetföretag gjorde att stora delar av Johans tillgångar raderades.


Sedan dess har Johan startat och lett en lång rad bolag och organisationer. Han har en stark passion för demokratisering och stora delar av hans karriär har handlat om att föra samman människor på olika sätt.


Johan har fått utmärkelser som "Årets talare", "Årets internetguru" och "Global Media Innovator Award" av Forbes. Han är dessutom författare till boken "Inget Stoppar Oss nu"


I sin föreläsning talar han om sitt eget liv som entreprenör och delar med sig av både framgångar och motgångar. Han vill uppmana människor att göra verklighet av sina drömmar!


" Andra områden som Johan beskriver närmare är hur IT-revolutionen förändrat vår värld och om nya spännande informationstekniker. Sedan gör han även en framtids- och omvärldsbevakning över nya trender, som kan komma att förändra vår värld på sikt. Hans föreläsningsstil karaktäriseras av engagemang, humor och energi."
Föreläsningen är slut runt klockan 21:00. Om du väljer biljett-alternativet "Silver" är kvällen slut efter föreläsningen.

Om du istället väljer biljett-alternativet "Guld" fortsätter kvällen på övervåningen. Där serveras du två-rätters middag i en helt sagolik miljö.


Se gärna filmen från Vårgalan:
https://www.youtube.com/watch?v=I9SZ70gjoEA&t


Vi hoppas att du vill uppleva den här kvällen med oss. Varmt välkommen!


Frågor?
Mathias@hallandsforetagare.se
0709 800 721

* Du behöver inte vara medlem i nätverket för att delta, alla är välkomna!
* Begränsat antal platser, endast förköp.
* Medlemmar kan köpa biljett till rabatterat pris

Stort tack till våra partners; Balanzia, Hogia, Boleva, Eset och Region Halland som möjliggör kvällen.


Vald biljettyp

Plats: Falkenberg Strandbad, Falkenberg
Datum: torsdag, 24 oktober 17:30

Pris: 200 kr

Serviceavgift tillkommer.