Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Jack Vreeswijk & Fredrik Furu

Torsdag, 10 oktober 2019 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
I en gemensam konsert bjuder de två folkliga artisterna oss på en kväll fylld med värme, humor och kärlek till musiken.

Vreeswijk sjunger Vreeswijk

Det är mer än 30 år sedan Cornelis Vreeswijk gick ur tiden. När hans son Jack uppträder ger han oss sin egen berättelse om sin far. Han bjuder på personliga, kärleksfulla tolkningar av Cornelis låtar och några härligt roliga historier om farsan och om hur vissa låtar kom till. När man sluter ögonen är det som att Cornelis själv skulle stå på scenen, så lika är rösterna.

Jack Vreeswijk har precis avslutat den rosade turnén ”Farsan och jag” där han och CajsaStina Åkerström tolkar sina kända trubadurpappor. Förra sommaren var Jack en av sommarpratarna i P1 och året därinnan hyllades han och farsan på Allsång på Skansen.

Fredrik Furu - Det som alla letar efter

Den finlandssvenske pop-poeten Fredrik Furu från Jakobstad i Österbotten berör många hjärtan med sina personliga texter och fängslande melodier.

Han är nu aktuell med sitt femte soloalbum "Det som alla letar efter" - ett nordiskt samarbete mellan Fredrik och musiker som spelar med bland andra Lisa Nilsson, Laleh, Tomas Andersson Wij, Moneybrother och Ola Salo.

Fredrik har besökt Tingsryd och AMB flera gånger som ledare för musikprojektet Dream Academy Norden där elever från hela Norden skrivit och spelat in låtar tillsammans.

Tillsammans bjuder Jack Vreeswijk och Fredrik Furu publiken på en oförglömlig kväll med många skratt och fantastisk musik.
Plats: Gibson Auditorium, Tingsryd
Datum: torsdag, 10 oktober 2019 19:00
Pris: 195 kr

Serviceavgift tillkommer.