Biljetter

Förköp biljetter till en exklusiv konsertfilm med amerikanska hårdrocksgruppen Metallica 2019 visas Onsdag 9/10 på ett fåtal svenska biografer runt om i sverige
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Metallica & San Francisco Symphony Orchestra 2019: konsertfilm som visas endast under 1 vecka på bio

Onsdag, 9 Oktober 20:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
1999 gjorde Metallica det grammyvinnande albumet S&M tillsammans med San Francisco Symphony Orchestra. Nu återförenas de för att fira 20-årsjubiléet av det banbrytande albumet. Konserten visas på kulturenhus Alvesta biograf den 9 oktober.

Konsertfilmen Metallica and San Francisco Symphony: S&M² spelas in på Chase Center i San Francisco och består av låtar från S&M-albumet och nyare Metallica-låtar, specialarrangerade av Bruce Coughlin.

De ursprungliga S&M-konserterna dirigerades av den framlidne Michael Kamen våren 1999 på Berkeley Community Theatre. Under 2019 års konsert kommer den legendariska dirigenten Michael Tilson Thomas att leda en del av framförandet.

Om Metallica

Metallica bildades 1981 av trummisen Lars Ulrich och gitarristen/sångaren James Hetfield och har blivit ett av de mest inflytelserika och kommersiellt framgångsrika rockbanden i historien. På konserten medverkar James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett och Robert Trujillo.

Biljettpris vuxen: 160 kr ungdomar: under 26 år 120 kr scenpass: 144 kr
Längd: 2 Tim 30 Min
Genre: konsertfilm med exklusiva intervjuer med bandet + livekonsert

Förköpet stänger 19:00 9/10. efter den tiden får ni besöka den vanliga kassan på bio för att köpa ev rest biljetter som finns kvar.