Evenemang
16 Jun 11:00 Vild vandring med Lisen Sundgren
16 Jun 11:00 PAKETBOKNING: En vild vandring & måltid med Lisen Sundgren
16 Jun 15:00 En vild måltid - workshop med Lisen Sundgren
22 Jun 16:00 Hasse Andersson
3 Jul 14:00 Babblarna Andra Musikalen
6 Jul 14:00 Far och Flyg med Alfons Åberg
9 Jul 14:00 Karin Laserow - Tillfälligheternas Resa
13 Jul 19:00 Summer Soul med Laila Adéle
15 Sep 14:00 Kurs - Groddar och skott är framtidens mat
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Kurs - Groddar och skott är framtidens mat

Söndag, 15 September 14:00-17:00
Groddar och skott är inte bara pynt utan det är närodlade näringsbomber som man lätt gör hemma året om – alltså klimatsmart mat!

Annika Christensen och Jonas Bendroth berättar varför alla borde odla groddar och skott och hur man använder dem till den dagliga maten.
Att odlar groddar är både gott, nyttigt, enkelt, billigt och miljösmart. Det finns många olika sorters groddar och det är när man lär sig vilka som finns som man inser hur användningsbara de är. Man kan variera sin mat i oändlighet genom att kombinera dem på olika sätt.
Under kursens gång får du kunskap om de olika groddarna och skotten samt hur man lyckas odla fram dem på bästa sätt och med olika metoder.

Under kursen dukas det upp ett buffébord med olika groddar, skott, bröd bakat på mungbönor samt ett smör gjort på bönor.
Kurserna har blivit otroligt populära då ämnet ligger i tiden med klimat smart mat.

Jonas Bendroth kommer från företaget Sproutly och Annika Christensen är känd på @annikasnaturligating.




Plats: Villa Abelin, Norrviken
Datum: Söndag, 15 September 14:00-17:00
Pris: 450 kr per person inkl. entré
Föreläsningen börjar i Villa Abelin, anmälan sker i receptionen.
Vänligen visa upp din biljett i entrén.


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa