Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mer flyt i vardagen och i världen - Hitta din inre styrka | Lisa Sjöström och Fanny Engström

Onsdag, 28 Augusti 18:30-21:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En workshop/kurs som ger dig mer flyt i din egen vardag. Eventet är en av 5 fristående workshops/kurser på 3 timmar per gång. Varje event har olika gästföreläsare. Den röda tråden i alla event är att all förändring börjar inifrån. Du behöver vara beredd att tänja dina tankar för när vi gör det ser vi saker ur nya perspektiv och då händer något riktigt magiskt.

Denna gång undersöker vi vad inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. När vi hittar den - och agerar efter den - blir livet snudd på magiskt. Den inre styrkan gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket. Ett sätt att hitta den kan vara att helt enkelt inte tro på allt vi tänker. Men hur sjutton gör man det?

I workshopen kommer vi att synliggöra flera paradoxer, t ex hur vi kan göra mindre och ändå få mer gjort, och hur vi genom att släppa taget kan få mer kontroll. Släppa taget, är du galen? kanske du tänker, men du kommer att upptäcka att det funkar.

Häng med när Lisa Sjöström och Fanny Engström, mamma och dotter, djupdyker i spännande upptäckter om livet. Upptäckter om hur vi alla kan göra oss mentalt hållbara och levande. Ibland kan vi behöva titta tillbaka i vår egen story för att hitta vår inre styrka. Lisa och Fanny visar hur det är möjligt att göra det utan att skuldbelägga någon.

- Vi lovar att ladda med ett gäng verktyg som vi delar med oss av. Vi ses!

Det här passar alla som vill ha mod att göra någon slags förändring i sitt liv.

Lisa Sjöström driver Room for flow och Presentationsakademin. Fanny Engström är skådespelare och driver Happy River.

Varmt välkommen!

Plats: Saltsjöbadens friluftsbad, Saltsjöbaden
Datum: Onsdag, 28 Augusti 18:30-21:30
Pris: 420 kr. Early bird: 350 kr t.o.m. 26/8.

Begränsat antal platser.

Anpassa din klädsel efter vädret, tanken är att vi ska sitta utomhus, men om det blir kallt, regningt och ruggigt sitter vi inomhus istället.