Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Per Holknekt - Halmstad 21 / 8

Onsdag, 21 Augusti 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Den 21:a Augusti är du välkommen till en inspirerande föreläsning med Per Holknekt

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett (Odd Molly) börsnoterades och värderades till en miljard kronor.

Han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet givit honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. 


Föreläsningen börjar kl 19:00.


Du som vill nätverka och ha lite trevligt innan föreläsningen välkomnas kl 17:30. Då äter vi en gemensam middag i Scandics restaurang, Svea. (Middagen ingår inte i biljettpriset, den betalas på plats.)
Om du vill vara med på middagen, kryssa gärna "middags-rutan" när du bokar biljett så restaurangen vet hur många vi blir.(Obs: Evenemanget har begränsat antal platser)

Varmt välkommen!


Frågor:
Mathias@hallandsforetagare.se
+46 709 800 721

Scandic Hallandia, Halmstad:
21:a Augusti:

Pris: 350kr ex moms 25 % (250kr ex moms för medlemmar i nätverket)