Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Mer flyt i vardagen och i världen - Våga vara du | Veronica Durango

Onsdag, 14 Augusti 18:30-21:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En workshop/kurs som ger dig mer flyt i din egen vardag. Eventet är en av 5 fristående workshops/kurser på 3 timmar per gång. Varje event har olika gästföreläsare. Den röda tråden i alla event är att all förändring börjar inifrån. Du behöver vara beredd att tänja dina tankar för när vi gör det ser vi saker ur nya perspektiv och då händer något riktigt magiskt.

Denna gång träffar du Veronica Durango. Det är sällan man möter människor man aldrig mött tidigare som berör så som Veronica gör. Följ med på Veronicas vandring från barnhemmets rosa väggar till terrordådet på Drottninggatan 14:53. Veronica inspirerar till att visa hur viktig din story är oavsett situation och bakgrund. Hon har inspirerat hundratals människor med sin unika story och visdom. Hon berör på djupet och lämnar ingen ensam vid vägkanten.

Veronica pratar om att våga vara sig själv, att aldrig förlora hoppet och att lyssna på kroppens signaler. Kroppen klagar ju när själen lider. Det vet vi alla, men lyssnar sällan ändå.

Känner du att du är känsligare för omgivningens påverkan än vad andra är (på gott och ont)? Då kommer du att känna igen dig i Veronicas föreläsning. Hon kommer att prata om högkänslighet utifrån självupplevda erfarenheter. Även om du inte är högkänslig själv kommer du att gilla att lyssna på Veronica för vi har alla någon i närheten som bär denna unika gåva. En gåva som inte ska diagnostiseras som en bokstavsförkortning och medicineras bort.

Du kommer att gråta och du kommer att skratta. Och du kommer att göra övningar som ger dig insikter. Men framför allt så kommer du att lämna föreläsningen hoppfull.

Veronica är verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – företagscoach – kursledare och privat coach inom själslig och personlig utveckling.

Varmt välkommen!

Plats: Saltsjöbadens friluftsbad, Saltsjöbaden
Datum: Onsdag, 14 Augusti 18:30-21:30
Pris: 420 kr. Early bird: 350 kr t.o.m. 12/8.

Begränsat antal platser.

Anpassa din klädsel efter vädret, tanken är att vi ska sitta utomhus, men om det blir kallt, regningt och ruggigt sitter vi inomhus istället.