Evenemang
15 Sep 14:00 Kurs - Groddar och skott är framtidens mat
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
En vild måltid - workshop med Lisen Sundgren

Söndag, 16 Juni 15:00-16:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Välkommen till en workshop där vi tillagar en vegetarisk måltid på superlokala råvaror från Norrvikens trädgårdar - tänk ängssyra, rödklöver, kirskål, nässlor, maskrosblad och svinmålla, kanske smyger sig våtarv och spansk körvel in också.

Man behöver inte vara stjärnkock för att laga mat med vilda växter!
Välkommen till en workshop där vi tillagar en vegetarisk måltid på superlokala råvaror från Norrvikens trädgårdar – tänk ängssyra, rödklöver, kirskål, nässlor, maskrosblad och svinmålla. Kanske smyger sig våtarv och spansk körvel in också. Tillsammans utforskar vi de vilda växternas smaker och texturer och lagar mat som överraskar smaklökarna och får alla sinnen att glädjas. Allt ifrån bordsdryck, något varmt, några tilltugg och något sött att avsluta dagen med blir det. Ni får enkla recept att utgå ifrån men fritt skapande och egna infall välkomnas varmt!

Datum: Söndag, 16 Juni 15:00-16:30
Pris: 360 kr per person inkl. entré & serviceavgift
Plats & samling: Victoriahuset
Övrigt: Det som tillagas under denna workshopen är det som plockats under den vilda vandringen. Paketpris vid förbokning av båda evenemangen. Vänligen visa upp din biljett i entrén.