Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
En helafton - Grand de luxe

Lördag, 15 Juni 20:00-23:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Om du vill boka fler programpunkter samtidigt, klicka här!

En kväll då vi uppmärksammar några av dem som satt färg på berättarfestivalens 30 år. Artister som vi minns för att de är unika! Syntolkas

Akt 1
20.00 Olivia Bergdahl & Kajsa Bohlin – Den nya tidens gamla slagord2.0
”Den nya tidens gamla slagord” föddes – med syftet att uppdatera demonstrationstågen till mer poetisk nivå, och helt enkelt använda klassisk svensk poesi mer handfast än vad den vanligtvis används. Första upplagan av denna föreställning hade premiär på i Ljungby Berättarfestival 2016. Det blev stor succé och vad passar bättre under trettioårsfirandet än att göra en ny föreställning med samma koncept?

20.45 Gunilla Lundh-Tobiasson, Marie Länne Persson & Magnus Gustafsson– I sagans skog kunde allting hända…
Det var just vad det gjorde!! Gunilla, Marie och Magnus delar minnen, skrönor och låtar från berättarprojektets allra första turné!

21.15 Paus

Akt 2
21.45–23.00 Greger Ottosson & Thomas Andersson – Musik och berättelser i sanningens tjänst
Greger och Thomas har båda varit på Ljungby Berättarfestival förut, men aldrig tillsammans. Här har vi två män som vuxit upp på den västerbottniska landsbygden med allt vad det innebär: kännedom om musik och berättartradition och kärlek till de människor som gått före. I dessa farbröders närvaro på scenen kan vi alla känna oss trygga, dom kommer att roa och oroa på ett sätt som bara lång scenisk erfarenhet kan åstadkomma.

Datum: Lördag, 15 Juni 20:00-23:00
Plats: Grand Teater, Ljungby

Pris: Giltigt pass eller:
Första akten: 150 kr
Andra akten: 150 kr
Helafton (båda akterna): 200 kr