Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Försommarkonsert - Romantik för publik

Onsdag, 12 Juni 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Ja, romantiskt blir det i Nils Lindbergs vackra ”Shall I compare thee to a summer’s day” & ”Så skimrande var aldrig havet” av Taube i arrangemang av Anders Edenroth
Folkvisa och Nationalromantik i "Glädjens Blomster", "Kung Liljekonvalje" och "Sverige"
Mia Makaroff’s "Butterfly" och även musik av Jan Johansson- "Embraceable You", Svend Asmussen- "Scandinavian Shuffle", Eric Whitacre, John Lennon & Paul McCartney och Billy Joel.

Dirigent: Sarah Carlsson

Denna termin har Visby Vokalensemble jobbat tillsammans med Sarah Carlsson. Sarah undervisar sedan 2008 i violin och viola på Kulturskolan på Gotland. Mellan januari 2014 och juni 2017 var hon konstnärlig ledare och dirigent för Gotlands Sinfonietta med konserter som; Musikaliska Sällskapet i Visbys Jubileumskonsert 2015 med full symfoniorkester, Konsert med orkestrerade sånger av Gunnel Mauritzon och Förklädd Gud. 2015 erhöll Sarah ett andrapris i Region Gotlands förnyelsepris för tillgängliggörandet av klassisk musik. Under två konserter har Sarah varit dirigent för Sångsällskapet NS, sedan 2018 leder hon kören Öronfröjd och från i år är Sara dirigent för Visby Vokalensemble.
https://sarahcarlsson.pb.online/

”Nu är ni välkomna att njuta av resultatet av min och Visby Vokalensembles första gemensamma repertoar. Låt oss ge er, vår publik, toner av romantik! ”


Vi är stolta och glada att välkomna Joel Zerpe som solist till denna konsert.

Joel Zerpe är en gotländsk musikalartist med rötter i Gotlands Musikalkompani. Sedan sin examen från scenskolan i Göteborg 2014, har han arbetat flitigt på de större scenerna i Sverige och Finland. Bland annat som Peter Jöbacks understudy som fantomen i The Phanthom of the Opera på Cirkus i Stockholm. Till hösten ska han axla Tommy Körbergs gamla paradroll, Anatolij i Björn & Bennys musikalklassiker – Chess.


Varmt välkommen på konsert!

Den 11 juni i Vårdklockans Kyrka i Visby och
den 12 juni på Östergarnslandet i Gammelgarns Kyrka.Vald konsert:

Plats: Gammelgarns Kyrka, Gammelgarn
Datum: Onsdag, 12 Juni 19:00

Pris:
Vuxen: 180 kr
Barn i vuxens sällskap, 0-15 år: 50 kr

Serviceavgift tillkommer.