Evenemang
27-29 sep YEoS Summit 2024
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS SUMMIT 2019

Fredag-söndag 3-5 maj 2019
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Välkommen till YEoS Summit 2019 - tre dagar av inspiration, trendspaningar, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker ditt nätverk med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

YEoS Summit samlar ett hundratal av Sveriges mest drivna unga entreprenörer under 35 år - bolagsbyggare, samhällsutvecklare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga. Det är här och nu vi lägger grunden för framtidens stora bolag. Det är här vi skapar momentum.Tre goda anledningar att delta:

Utöka ditt nätverk
Knyt nya användbara kontakter med framtidens ledare och företagare. Du blir som du umgås.

Utmana dina mål
Summits talare och deltagare kommer att inspirera dig till att flytta fram dina gränser. Sätt dina egna utmaningar i ett nytt sammanhang och få feedback genom andras ögon.

Fyll på med energi
En fokuserad, nyfiken och inspirerad människa får ut mer av sin vardag. Kom som du är och lämna med ny kraft framåt.Vem kan delta?

Summit 2019 är till för dig som är medlem i YEoS eller Forever YEoS, samt för dig som är entreprenör upp till 30 år med intresse att gå med i vårt nätverk. Se efter om du är den vi söker i våra kriterier för medlemskap. Vi har även ett mindre antal platser för dig som entreprenör upp till 35 år som vill delta utifrån rekommendation.

YEoS har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige som det ledande nätverket för entreprenörer mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

Läs mer om evenemanget .

Biljetter

- Komplett konferens med del i dubbelrum, 4 490 kr ex moms.
- Enkelrumstillägg, två nätter, 800 kr ex moms
- Konferenspaket UTAN boende, 3 490 kr ex moms
- Konferens boende en natt (lör till sön) 3 990 kr ex moms
I biljettpriset ingår två luncher, fika, två övernattningar, en middag och en galamiddag. Resa till och från Umeå tillkommer och bokas på egen hand.Planera din resa
SJ, SAS, Norwegian och BRA flyg tar dig till Umeå, där tågstationen ligger centralt och flygplatsen 10 min från staden. Programmet startar med drop in lunch fredag den 3:e maj, från kl.11:30. Första programpunkt hålls kl.13:00. Vi avslutar med lunch från kl.12:15 söndag 5:e maj.