Evenemang
KLUBB ROCKNIGHT LIVE! The Fuzztones + The Godfathers + Jesse James & The Double Dice - Lördag 27 april
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
The Fuzztones + The Godfathers

Lördag 27 april 2019 18:00-02:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Gotland Live Entertainment presenterar

The Fuzztones + The Godfathers

New Yorks Garagerock legendarer The Fuzztones kommer på exklusivt och oväntat besök till ön och spelar på Klubb Rocknight tillsammans med brittiska rockarna The Godfathers.

The Fuzztones är garageprocklegender från New York och med Rudi Protrudi i fronten levererar de autentisk 60-tals garagerock, med vintage keyboards, fuzzboxar och Vox-gitarrer. Med numera klassiska låtar som She´s Wicked och Bad News Travels Fast har de inspirerat massor av band och bjuder fortfarande på högaktning garagerock med inspiration av B-filmsskräckisar och skräpkultur.

The Godfathers är den ultimata blandningen av punkrock och klassisk pubrock-n-roll från London. Med skivorna Birth, School, Work, Death och More Songs About Love & Hate satte de ned foten med en välskräddad intensiv output, slagkraftiga och direkta låtar och ett resultat med hits på Billboardistan, MTV och världsturnéer. Idag gör de rock’n’roll för 2000-talet och senast de var i Sverige spelade de för utsålda hus.

Support: Jesse James & The Double Dice
Gotlands okrönta rockabillykungar värmer upp och har kvällen till ära förstärkts med Albin Linder på Saxofon! Räkna med att det kommer att svänga!

Som inte det vore nog så bjuder superquizmakarna David & Cama från Brygghuset på Rockquiz med fina priser! Och Coop Records har en ”Pop-Up Store” på plats med fina erbjudanden och massor av 60-tals garagerock och psychedelia i backarna.
Kom i tid dörrarna öppnar redan kl. 18.00 med Rockquiz.

Live: The Fuzztones + Godfathers
+Support: Jesse James & The Double Dice

Lördag 27 april
kl.18:00
Donners Event
Förköp: 250kr + serviceavgift
åldergräns 18år