Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
BRÄND

Onsdag, 10 April 18:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
BRÄND

Succéföreställningen är tillbaka! +++++

Axel Schylströms BRÄND blev under hösten en stor publiksuccé. I efterhand deltog hundratals besökare i en utvärdering där BRÄND gavs snittbetyget 4,8 av 5.


I BRÄND kombinerar Axel sin gripande föreläsning med avskalad musik. Med en avslappnad variation av humor och seriositet trollbinder han publiken från första stund. Vi får ta del av förebyggande verktyg mot psykisk ohälsa, nycklar till att bli mentalt stark, samt tips på hur man får en positiv syn på sig själv och därmed blir attraktiv.
Allt detta utgår från de erfarenheter Axel har samlat på sig under sin långa livsresa: Han tog sig från blodiga lakan, självmordstankar och en kamp för livet på sjukhuset – till Melodifestivalen, Idol och ett liv i rampljuset, trots de omfattande ärren. Vi följer med på en minst sagt gripande resa – som med jämna mellanrum övergår i intim & avskalad musik från en Sveriges absolut starkaste soul-pop röster.
Kom och ta del av en fantastisk föreställning som knappast kommer att lämna dig oberörd!


Om Axel

År 2012 förändrades livet drastiskt för Axel Schylström. En allvarlig brännskadeolycka lämnade honom ärrad för livet och raserade därmed hans pågående elitsatsning inom fotboll. Efter år av intensiv rehabilitering kom Axel tillbaka till ett helt förändrat tonårsliv. Plötsligt stod hans handikapp helt i fokus för omgivningen – men Axel lät sig inte nedslås. Den långväga drömmen om att bli artist tog honom till TV4:s Idol 2015, där det stora musikaliska genombrottet kom. Hela svenska folket berördes av Axels sylvassa popröst och på bara några månader blev han en folkkär figur på den svenska musikhimlen.
Idol-äventyret följdes upp av skivkontrakt, flertalet singlar, turnéer som såväl artist som motivationsföreläsare, samt deltagande i Melodifestivalen.
År 2018 släppte Axel sin debutbok ”BRÄND – En resa genom eld” som omedelbart blev en stor försäljningssuccé.
Plats: Borås Kongress, Borås
Datum: Onsdag, 10 April 18:30

Pris: 290 kronor