Biljetter

Förköp biljetter till Opera Rigoletto från kungliga operan visas endast 19:00 Fredag 25/1 2019 på ett fåtal svenska biografer runt om i Sverige
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Kungliga operan Carmen

Fredag, 25 Januari 19:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Äntligen ska vi direktsända den underbara Carmen från Kungliga Operan, exklusivt till våra biografer. 25 januari har du chans att se den live på din biograf.

Johanna Garpe, som bland annat satt upp den kritikerrosade Karmelitsystrarna, är tillbaka på Kungliga Operan. Denna gång med en ny uppsättning av Carmen en av världens mest älskade operor och alltid efterlängtad på repertoaren.

Garpe har regisserat både för opera, teater och tv, alltid med en tydlig samtidstolkning. För kostym står Nina Sandström, som bland annat har skapat kostymerna till Karmelitsystrarna och Medea på Kungliga Operan och Fanny och Alexander på Dramaten.

Carmen säger att hon vill vara fri. Att hon har rätt att älska vem hon vill. Men i vägen för hennes frihet ställer sig José.

Georges Bizets klassiska opera från 1875 utspelar sig denna gång i en vardag som vi kan känna igen; i en konfektionsfabrik för billiga souvenirer, där manlighet utspelas i kampsportsarenan.

En dag kastar den upproriska fabriksarbeterskan Carmen en blick på den unge förmannen José. Det är upptakten till en berättelse om passion, svartsjuka och död.

Biljettpris: 260 kr
Längd: 3 Tim inkl. paus
Rabatter:
Scenpass får 10%
Ungdom under 26 år får 25%

På den här föreställningen erbjuder vi "Gå 2 st betalar för en 1"
Vi har lagt in rabatten under Grupprabatt.När ni boka biljetter ska ni välja jämnt antal biljetter för att får rabatten, dvs 2,4,6,8 eller 10 st bokade biljett.Ojämnt antal biljetter dvs 1,3,5,7 eller 9 st godkänner vi inte.

OBS: Det är mycket viktigt att ni klicka för grupprabatt efter att ni har
bokat era platser för att får "GÅ 2 st betala för en rabatten.välj rätt antal biljetter enligt vår förklaring

Vi har också lagt in i systemet att ni kan förköpa/beställa vår pausserveringsmeny för 60 kr eller eller en smörgåstårta meny för 120 kr.
exempel: klicka på både grupprabatt och smörgåstårta.om det är det ni vill köpa/boka. Pausserveringsmeny serveras under pausen efter akt 2. Tid cirka 20:20 -20:47