Biljetter

Förköp biljetter till Opera Rigoletto från kungliga operan visas endast 19:00 Fredag 25/1 2019 på ett fåtal svenska biografer runt om i Sverige
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Kungliga operan Carmen

Fredag, 25 Januari 19:00
Äntligen ska vi direktsända den underbara Carmen från Kungliga Operan, exklusivt till våra biografer. 25 januari har du chans att se den live på din biograf.

Johanna Garpe, som bland annat satt upp den kritikerrosade Karmelitsystrarna, är tillbaka på Kungliga Operan. Denna gång med en ny uppsättning av Carmen en av världens mest älskade operor och alltid efterlängtad på repertoaren.

Garpe har regisserat både för opera, teater och tv, alltid med en tydlig samtidstolkning. För kostym står Nina Sandström, som bland annat har skapat kostymerna till Karmelitsystrarna och Medea på Kungliga Operan och Fanny och Alexander på Dramaten.

Carmen säger att hon vill vara fri. Att hon har rätt att älska vem hon vill. Men i vägen för hennes frihet ställer sig José.

Georges Bizets klassiska opera från 1875 utspelar sig denna gång i en vardag som vi kan känna igen; i en konfektionsfabrik för billiga souvenirer, där manlighet utspelas i kampsportsarenan.

En dag kastar den upproriska fabriksarbeterskan Carmen en blick på den unge förmannen José. Det är upptakten till en berättelse om passion, svartsjuka och död.

Längd: Tim Min
Text: Svensk

Biljettpris: 260 kr
Rabatter:
Scenpass får 10%
Ungdom under 26 år får 25%


Välj antal biljetter.
Antal biljetter:
Nästa