Evenemang
27-30 Sep YEoS Xchange Balkan
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS Xmas Castle Edition

Fredag, 14 December 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Decembermörkret sänker sig över Stockholms pampiga slottsbacke och 1600-palatset The Castle öppnar sina portar för YEoS. Sorlet och värmen i den Flemingska salen stiger i takt med de fladdrande stearinljus som bugar sig för de festklädda entreprenörer som strömmar in. Skratten ekar, skjortknappar knäpps upp och nöjda ögon glittrar över det dignande julbordet. Det är fest. Det är jul. Och du är bjuden.

Välkommen till YEoS XMAS, en välsmakande upplevelse med efterföljande nattklubbshäng exklusivt för dig som YEoS-medlem och Forever YEoS. Vi har begränsat antal platser och först till kvarn råder.
Dag: fredag den 14 dec
Plats: The Castle, Slottsbacken 8
Tid: 18:00-22:30 med efterföljande nattklubb
Pris: 795 kr/pers exkl. moms
Dresscode: Slottsfin (kostym)
Vad ingår? Fantastisk mat, ett överflöd av dryck, nattklubbsentré samt det härligaste av sällskap
OSA: Anmälan stänger 1/12, med förbehåll för att platser kan ta slut långt tidigare. Observera att antalet platser är färre än föregående år varför eventet hålls exklusivt för dig som YEoS-medlem/Forever YEoS.

Bokningsregler: bokningen är bindande och faktura med 10 dagars betalningstid ställs ut vid anmälan. Vi återbetalar ej utställd faktura, men plats kan överlåtas till annan YEoS-medlem. YEoS Xmas är en sluten tillställning utan möjlighet till eftersläpp. Enbart föranmälda personer får finnas i lokalen.