Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
WES Musical Choir | At the Movies

Lördag, 24 November 15:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
WES Musical Choir tar oss med till musikalerna på vita duken. En härlig konsert med musik från de gamla klassikerna likväl som dagens moderna musikaler.

Tag plats i salongen och förförs av tonerna från de österrikiska alperna, förfasas över tongångarna i 30-talets Berlin, förtrollas av Los Angeles glitter och förskräcks av köttätande växter, allt till underbar musik från musikalerna vi älskar. West End Stockholms fantastiska kör gjorde senast succé med "Join the musical trip" och bjuder nu på en härlig blandning av sånger från musikaler som blivit film.

Ni kommer att få njuta av kända stycken från La La Land, Cabaret, Greatest Showman, West Side Story, The Wizard of Oz, Little Shop of Horrors, The Sound of Music, Sweet Charity, Paraplyerna i Cherbourg, Grease och Mamma Mia

Dirigent och körledare är Jerry Adbo

Här på Biljettkiosken köper du lätt och smidigt biljetter som skickas till dig på e-post och på sms. Om du varken har möjlighet att skriva ut biljetten eller ta emot en sms-biljett så finns möjligheten att köpa biljett på teatern i mån av plats.
Alla platser är onumrerade.

Föreställningen är ca 60 min

Läs mer på www.westendstockholm.se
Valt datum:

Plats: Teater Prisma, Hässelby (Stockholm)
Datum: Lördag, 24 November 15:00

Priser:
Ordinarie: 150 kr
Studerande: 120 kr
Barn: 120 kr

Serviceavgift tillkommer.