Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Axel Schylström - Bränd

Tisdag 16 oktober 2018 18:30-20:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
En föreläsningsshow om hur din motgång kan bli din superkraft

Med en avslappnad blandning av humor och seriositet delar Axel Schylström med sig av sina många nyttiga livserfarenheter. Med jämna mellanrum åker gitarren fram och publiken får i avskalad form avnjuta en av Sveriges absolut starkaste soul-pop-röster.

Under föreläsningsshowen berättar också Axel om de knep han använde sig av för att finna sin motivation och inre drivkraft. Han lyckades sätta upp mål när livet var allt annat än lätt. Brännskadeolyckan år 2012 som nästan tog Axels liv kunde ha blivit slutet ? istället blev den bara början. Vi tas med på resan från blodiga lakan och en kamp för livet - till Melodifestivalen, Idol och livet med ärr i rampljuset.

Hur gör man egentligen för att finna styrka mitt i motgången?
Hur motiverar man sig själv till att varje dag våga ta risker?
Hur når man allt man någonsin drömt om?

Axel delar med sig av sina tips om hur han gjorde. Kvällen är motiverande och underhållande och passar både unga som äldre.

Om Axel

År 2012 förändrades livet drastiskt för Axel Schylström. En allvarlig brännskadeolycka lämnade honom ärrad för livet och raserade därmed hans pågående elitsatsning inom fotboll. Efter år av intensiv rehabilitering kom Axel tillbaka till ett helt förändrat tonårsliv. Plötsligt stod hans handikapp helt i fokus för omgivningen, men Axel lät sig inte nedslås. Den långväga drömmen om att bli artist tog honom till TV4:s Idol 2015, där det stora musikaliska genombrottet kom. Hela svenska folket berördes av Axels sylvassa popröst, och på bara några månader blev han en folkkär figur på den svenska musikhimlen.

Idol-äventyret följdes upp av skivkontrakt, flertalet singlar, turnéer som både artist och motivationsföreläsare, samt deltagande i Melodifestivalen. Det egenskrivna bidraget "När ingen ser" gjorde stor succé och belönades år 2017 med en guldskiva.
Plats: Folkets Hus, Norrtälje
Datum: tisdag 16 oktober 2018 18:30-20:30

Pris: Vuxen 265 kronor
Ungdom t.om. 17 år: 95 kronor

Serviceavgift tillkommer.

Längd: 2 tim inkl paus (paus 20 min)