Hem
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Bokföringskurs Visma

11 September-9 Oktober
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Inbjudan till grundkurs i bokföring för Dig som vill öka dina kunskaper om ditt  företags ekonomi samt kunna ta hand om den dagliga bokföringen på egen hand.

Kursen arrangeras av NyföretagarCentrum Alvesta, Växjö och Uppvidinge,  tillsammans med samarbetsparterna Tönnerviks Horwath Revision och Visma. Programvara som används på kursen är Visma e-Ekonomi

Med fler än 170.000 kunder och 30 års erfarenhet av företagande är Visma Spcs Sveriges största  leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag och redovisningsbranschen.

Tönnerviks - ett fullödigt och kostnadseffektivt alternativ till de större revisionsbyråerna, samtidigt som vi förblir en lokalt förankrad part.

Kursen omfattar 20 timmar  över fem kurstillfällen. Inga förkunskaper i bokföring krävs.
Pris: 1590 kr inkl. moms
Anmälan sker genom Biljettkiosken. Länk finns även på vår hemsida. Betalning sker i samband med anmälan. Enklare förtäring ingår i priset. Ange om du önskar specialkost vid anmälan. Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 4 sept 2018. Anmälan är bindande.

Samtliga kurstillfällen sker kl. 17:00-21:00.
11 sept och 18 sept  hos Tönnerviks Crowe Horwath Revision på Södra Vallviksvägen 12 i Växjö
25 sept, 2 oktober och 9 oktober hos Visma på Sambandsvägen 5 i Växjö

Frågor besvaras av Monica Viklund, verksamhetsledare för NyföretagarCentrum Tel: 0723-250809 eller monica.viklund@nyforetagarcentrum.se  www.nyforetagarcentrum.se/vaxjo