Evenemang
24-28 Mar YEoS Xplore 2019
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEOS INVITATIONAL

Fredag-Lördag, 15-16 Juni
Förköpet har nu stängt
Välkommen till årets skönaste golftävling för entreprenörer!

Den 15-16 juni tar YEoS över Sand GK - en av Sveriges finaste golfbanor, för att njuta av frisk luft, vackra golfslag och en hejdundrande trevlig middagsfest. Oavsett ambitionsnivå och handicap så väntar två dagar med det bästa av sällskap.

För dig som vill delta men ej spelar golf finns möjligheten att delta som caddie, till rabatterat pris.

I konferenspriset ingår:
- Två greenfees
- Två luncher
- Del i dubbelrum med utsikt mot banan
- Tvårätters middag
- Frukost
- Tillgång till Players Lounge och bastu
- Ett dignande prisbord

SPELUPPLÄGG:
# Dag 1: Texas Scramble
Första speldagen spelar vi lagvis. Prova en utmanande bana med en förlåtande spelform. Alla spelare slår ut, sedan väljs ett av utslagen och därefter fortsätter spelet på samma sätt till dess att bollen är i hål. Dock måste varje spelare bidra med ett förutbestämt antal utslag. Handicap beräknas genom att laget får tio procent av total handicap.

Scramble är den optimala må-bra-spelformen. Texas-varianten är egentligen ännu roligare, eftersom den adderar ett taktiskt moment och ser till att ett lag inte enbart kan drivas av en låghandicapare.

# Dag 2: Slaggolf + Färgad boll
Andra dagen är det vanlig slaggolf som gäller, men med en twist. Varje boll kommer få med sig 3 st färgade golfbollar. På varje hål kommer EN i laget att spela på en färgad boll. Resultatet på den färgade bollen blir lagets resultat på det hålet, så det gäller att peppa den som har den färgade bollen lite extra.

Singeltävling: Slaggolf (netto, dvs. minus antal erhållna slag)
Lagtävling: Antal poäng som man får ihop med den färgade bollen (Om ni slår bort alla av lagets 3 färgade bollar? Sorry!!)

LOTTNING:
Lagen kommer att live-lottas på plats. Spelare fördelas i olika grupper beroende på hcp, så lagen får en mix av alla nivåer.

MER OM SAND GOLF CLUB
"De första golfbanorna är flera hundra år gamla och ligger vid havet, på naturliga sandjordar, spelfälten skyddade av praktfulla dyner och klitter. De kallas Links, länken mellan hav och land och det finns bara hundra Links i världen. En Links har flyttat in i landet. Den heter Sand och ligger utanför Jönköping. Häftigt!"

Göran Zachrisson, Sverige främste golfjournalist
Villkor:
- Vi startar med gemensam lunch kl.12, fredag den 15 juni och avslutar med lunch och prisutdelning lördag den 16 juni.

- För att kunna delta som spelare krävs att du har grönt kort och aktivt medlemskap i någon golfklubb.

- YEoS Invitational är öppen för dig som medlem i YEoS samt för dig som är driven entreprenör mellan 18-30 år med intresse att gå med i nätverket. Då antalet platser är begränsat så prioriterar vi anmälningar från befintliga medlemmar. För dig som inte är medlem, invänta vidare bekräftelse om plats, senast sista maj.

- Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person som är i rätt målgrupp. Vid avanmälan utgår full kostnad för biljett.