Biljetter

EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Festkväll på Gamla Torg med bl a Hylander

Fredag, 15 Juni 17:00-22:15
Förköpet har nu stängt
Låt oss samlas på torgets kullerstenar som ruvar på berättelser från förr. Lyssna till spelmän, ofina historier, sång och mycket mer. Från utescenen kommer du se och höra upptåg, lögner och aptitretare inför festivalens fortsättning från bland annat: Annemarie Krarup, Pelle Olsson, The Erotica Project, Emma & Daniel Reid, Teater 16, Nahide Arabadji och Gunnar Olof Hyltén-Cavallius (Håkan Nordmark) i egen hög person.

Sitt ner och ta en matbit på gästgivaregården eller en öl i torgets lund. Under dessa timmar vill vi låta 1800 - talet möta nutiden. Vem vet, kanske stöter du på någon känd Ljungby bo från förr. Parallellt med händelserna på torget kommer det vara föreställningar på Ljungby Museum.

17.00 Dan Hylander - Unplugged med trio
Slå er ner i gräset bakom Gästgivaregården och lyssna på en av landets stora artister och låtskrivare. Vi törs lova att det bjuds på Svart kaffe och andra klassiker. Med sig har Dan en eminent trio med Emma på fiol, Föreställningen ges på gräsmattan bakom Gamla Torg

17.00 Beathe Frostad - Äventyrsfärden
OBS! Denna programpunkt är på Garvaren.

18.00 Greger Ottosson - Ur ryggsäcken
Naturligt och övernaturligt. Greger Ottosson plockar berättelser och musik ur sin ryggsäck. Efter drygt 40 år på scenen som berättare, folkmusiker och skådespelare har den blivit tung och välfylld.
Plats: Ljungby Museum

19.00 Daniel Morden - The Empty Hand - Celtic Tales of Love and Loss
Vad skulle hända om de du älskar togs ifrån dig? Hur långt skulle du gå för få dem tillbaka? Denna internationellt berömda berättare tar oss till helvetet och tillbaka med skrämmande berättelser om kärlek. Föreställningen ges på engelska.
Plats: Ljungby Museum

20.15 The Erotica Project
The Erotica Project är en musik-humor-duo bestående av Brita Björs och Carl-Erik Carlsson. De förvandlas till ett frireligiöst gift par som funnit kärlekens budskap i den svenska folkmusiken, närmare bestämt i de traditionella snuskvisorna. Det är dessa visor, med sin rakt-på-sak-poesi och sin livsbejakande urkraft, som blivit makarnas ledstjärna i livet. Brita och Carl-Erik reser land och rike kring för att missionera sitt budskap, sjunga och prata om kärlek och Gud.

21.30 Mats Rehnman & Annemarie Krarup - Skamlösa historier
Mats Rehnman och Annemarie Krarup berättar skamlösa, erotiska och fula historier insamlade i Danmark för mer än 100 år sedan av den store folkminnesinsamlaren Evald Tang Kristensen.
Plats: Ljungby Museum

22.00 Hästskjuts
Sitt upp på hästkärran och åk med till nästa programpunkt på Lokal 16!
Plats: Gamla Torg
Vill du boka flera event samtidigt? Klicka här!

Datum: Fredag, 15 Juni 17:00-22:15
Samlingsplats: Gamla Torg, Ljungby

Pris: 200 kr

OBS! Biljetten gäller endast med festivalpass.