Evenemang
Kanske: en början på en livslång tradition. Garanterat: en kväll med Roslagens sannolikt mest excentriska konstellationer.
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Juldagen på Kapellet!

Måndag, 25 December 22:00
Förköpet har nu stängt
Juldagsfest på Kapellet

Kanske: en början på en livslång tradition. Garanterat: en kväll med Roslagens sannolikt mest excentriska konstellationer.

Bing The Band (BTB): Frikostiga scenkläder! Håriga bringor! Spektakulära och oanade one-hit-wonders! Ett ös och vibration som skulle få vilken seismolog som helst att tappa hakan! Halv-åtta-hos-mig deltagaren, Sagan Om Ringen-dyrkaren, demonproducenten, chips-konnässören, den fd. kortterminalsexperten och ?mannen-som-talade-med-elden? håller just nu på att slipar inför denna förbluffande kväll.

Som om inte detta vore nog så gästas BTB av några ?Dundervänner? denna kväll.

Dr. Kananga: Trion som bokstavligen slår på djungeltrumman och väcker djuret i dig. Innan du hunnit säga nordamerikanskklippgrävling så finner du dig snart på det rykande dansgolvet, rullandes på höfterna. Ljudet från den tropiska djungeltrio kommer eka enda in på småtimmarna - detta vill du inte missa!

Alltså ytterligare en anledning att inte missa Juldagen på Kapellet.

Less på julmat och glöggkondens? Eller vill du också bara ha mer jul? Oavsett vad: ta med nära och kära och kalasa på Kapellet tillsammans med Bing The Band + vänner och Dr. Kananga.

Tid: 25e december 22:00-03:00
Pris: 150 kr förköp 200kr i dörren.
Åldersgräns: 23 år
För Drinkbordsbokning maila info@kapellet.nu