EVENEMANG
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Chokladprovning i Värnamo måndag 27 nov

Måndag, 27 November 18:00-19:30
Förköpet har nu stängt
Välkommen på en jorden-runt-resa i chokladens underbara värld. Under ledning av Arabustas chocolatier provar vi choklad av olika ursprung och kvaliteter samt pratar en hel del om trender och nyttigheter inom choklad.

Detta är en öppen provning vilket innebär att man kan boka in sig utan att behöva vara ett helt sällskap, det går bra att komma från en person och uppåt. Vill du hellre boka en helt egen provning för ditt sällskap - ta kontakt med oss på info@arabusta.se.

Det går att använda presentkort från Great Days och Smartbox till denna provning, boka i så fall på info@arabusta.se istället.

Provningen tar c 1,5 timme och vi avslutar med en kopp kaffe.
Vi håller till i Peter&Peters lokaler i Sveahuset på Götavägen i Värnamo. Parkering finns på baksidan av Sveahuset. Buss 202 stannar utanför.


Kaffe- & chokladstudio

Kaffe- & chokladstudio

Här kan du bl.a. skapa egen choklad och smaka olika sorters kaffen bryggt med de flesta upptänkliga bryggmetoder. Välkommen att boka in dig på en jorden-runt-resa i smakens värld!

   Läs mer om chokladstudio

Ceci n'est pas un café

Ceci n'est pas un café

Arabusta är förvillande likt ett kafé, med ändå är det inte ett kafé. Ungefär som Magrittes tavla av pipan som inte är en pipa, utan just en bild av en pipa.

   Om Arabusta

Hyr en barista

Hyr en barista

Trött på blaskigt mässkaffe? Arabusta erbjuder komplett service med både personal och maskinpark.

   Läs mer