Hem
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Club Eget 17 november hos Nordea

Fredag, 17 November 07:30
Anmälan har avslutats
I samarbete med Nordea bjuder NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinge in dig till en frukostträff där vi pratar med varandra och lyssnar på dagens värd och dagens nyföretagare.

Värd för Club eget - Nordea Har du funderat på vad som händer om du som nyföretagare skulle bli sjuk en längre tid? Klara sig familjen om något skulle hända?

Vi får möta Filip Linnér, Nordeas försäkringsspecialist som presenterar enkla lösningar på hur du kan skydda dig själv, familjen och din verksamhet. Oavsett om du är erfaren företagare eller bara nyfiken på livet som entreprenör så är detta frågor som är viktiga att fundera över. Nu får du tillfälle att reda på vilka trygghetslösningar som skulle passa dig, så du kan fokusera på din verksamhet!


Dagens Nyföretagare - Ingrid Annerstedt som enligt egen utsago idag lever sin dröm när hon arbetar med Andligt företag-Ande.
Ingrid lär oss varför det är så viktigt att arbeta med tankens kraft och stärka vårt inre. Hon menar att allt arbete vi lägger ner inom oss själva, kommer att löna sig väl i vårt fysiska liv.
Idag arbetar Ingrid med Personlig och andlig utveckling, Företagsutveckling samt Stresshantering.

Datum: 17 november kl.07:30-08:45
Plats: Kronobergsgatan 12, Växjö.
Dagens värd bjuder på frukost och träffen är avgiftsfri. Anmälan är bindande. Ange vid anmälan om du önskar specialkost.
Anmäl dig senast 14 november.

Club Eget är NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinges affärsnätverk för dig som planerar att starta eget, nystartade företag samt för våra partners.

Club Eget är ett roligt och effektivt sätt att bygga nätverk och att lära sig mer om företagande tillsammans med våra partners. Passa på att träffa andra företagare under trevliga former!
Frågor besvaras av Birgitta Mattsson, på mobil
070 - 545 76 10, eller
birgitta.mattsson@nyforetagarcentrum.se