Evenemang
"Lyssnade för andra gången. Helt underbar föreläsning! TACK!!!" - Omdöme från Hilkka efter en föreläsning i Linköping
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Personligt ledarskap - grunden för effektiv kommunikation, kundservice, försäljning, arbetsglädje, konflikthantering och förändringsarbete.

Måndag, 23 Oktober 18:00-20:30
Förköpet har nu stängt
Torkild föreläser om medvetet personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid livets direktör och ansvarig för ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om hur du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Oavsett vilka verktyg vi har för kommunikation, försäljning, kundservice, förändring eller arbetsglädje handlar det inte om att veta vad de används till eller hur de fungerar. Det handlar om att veta varför verktygen fungerar för att de skall vara fullt effektiva och för att vi skall bli trygga med oss själva i användandet av dem och uppnå de resultat vi själva vill.

Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap - en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till - Årets bästa nya föreläsare 2011 - av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Omdömen från deltagare som nyligen varit på föreläsningen finner ni här.
23 oktober i Gävle, Centralteatern
Plats: Centralteatern

Starttid: Dörrarna öppnas ca kl. 17:30 föredraget startar därefter kl. 18:00
Sluttid: kl. 20:30

En paus ingår.

Biljettpris: 395kr + serviceavgift 20kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se