Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Stamp 2017

Fredag-Lördag, 26-27 Maj
Förköpet har nu stängt
Efter förra årets succé så är vi tillbaka! Vi har tagit i från tårna och bokat något av det fräckaste vi vet från Sverige, Danmark och får till och med besök från exotiska Japan.

Den 26-27 Maj smäller med dunder och brak i den småländska granskogen. För att va säkra på den ska bli samma succé som förra året så håller vi platsen hemlig. Detta gör att våra besökare kan dansa och njuta på en idyllisk plats mitt i ingenstans.

Campingen öppnar officiellt på fredagen men men det är möjligt att komma redan på torsdag kväll om man är pepp på att bidra med en extra hand eller bara dra en grillning och njuta. När man köper biljett så får man en karta till så att man hittar till festen. Biljetterna är extremt begränsat antal och ENDAST FÖRKÖP! Har du hjärtat på rätt plats och gillar techno och tech house då ska du inte missa detta för allt smör i Småland!!

För att nämna några namn som spelar så drar vi lite kortfattad info om några av bokningarna:

Per Hammar!
Kanske inte behöver någon större presentation, denna elguru konkar land o rike runt och får folk att dansa tills klackarna går av! Det är ingen som vet om dj:n Per Hammar heter just Per Hammar, eller Erik Årman Assargård. Vad vi däremot vet är att han spelar smärtsamt bra techno och house, att han driver klubben Kiloton på Babel i Malmö, samt producerar en herrans massa go dansmusik. Lägg sedan till att han är en del av musikkollektivet Maskinen, och att han bland annat spelat på ställen som legendariska Bora Bora på Ibiza och du har en rätt bra bild av honom.

Ecco!
Intelligent dj som har en unik känsla för dansgolvet och vi kan lova att denna danska best är nått ingen kommer glömma!! Han var väldigt aktiv när minimal technon slog i Skandinavien. Spelat överallt från Sydafrika och uppåt. Ska bli en ära att få hit hans dansanta set till skogen!

Shingo!
Från Ibaraki, Osaka, Japan. Vi har lyckats fånga upp Shingo medans han är på plats i Europa. Otroligt rutinerad DJ som spelat i många år. Det här ska bli sjukt spännande tycker vi!

Leona Raff, Katz Lion och KLÖVN från dj kollektivet Pommes 94!!
Bosatta i Malmö och är väldigt aktiva i norra Europa. Leona och Katz är två extremt svängiga damer som alltid bjuder på sig själva och sin musik med ett stort leende.
KLÖVN kör live på trummaskiner och samplingar och får alla maskiner och mackapärer att spela tillsammans tills svetten lackar! Vi är väldigt glada att de tittar upp!!

Med över 10 akter och en extremt häftig överraskning kommer vi att göra den sista helgen i Maj till en oförglömlig dansfest!

Varmt Välkommen!!

Stamp i Skogen 2017

Hemlig plats!
den 26e till den 28 maj
Pris 250 kronor + serviceavgift