Hem
Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Workshop - Jag och min affärsidé

Torsdag 18 februari 2016 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Datum: 18:e februari kl. 18:00-20:45
Plats: Deloitte, Kungsgatan 5 i Växjö
Kursen kostar 400 kr inkl. moms och omfattar 2,75 timme. Anmälan sker genom Biljettkiosken. Deltagaravgiften tillfaller oavkortat NyföretagarCentrum.

Juristen och regionchefen för Företagarna Christoffer Lewinowitz föredrar om vilka faser och tillväxthinder du som nybliven företagare kommer att gå genom. Under kvällen deltar Jonas Ekstedt som är ägare och VD till Teknifo AB.

De som väljer att driva företag är samhällets hjältar. De tar inte bara ansvar för sig själva utan ofta även andra. Det är dock ofta väldigt krävande och inte sällan ställs företagaren inför problem och hinder som måste övervinnas för att komma vidare. Vilka är de vanligaste hindren? Kan jag förbereda mig på dem? Jonas Ekstedt ägare och VD till företaget Teknifo AB deltar under kvällen och kommer berätta om sin Företagar-resa och vilka problem han ställts inför.

Kursen arrangeras i samarbete med Företagarna och NyföretagarCentrum Växjö, Alvesta & Uppvidinge.

Föredragshållare är Christoffer Lewinowitz, jurist och regionchef för Företagarna Kalmar och Kronoberg. Innan han började arbeta i Småland så arbetade Christoffer som jurist och rådgivare på Företagarnas huvudkontor i Stockholm där han hjälpte småföretagare när de stötte på juridiska problem. Jonas Ekstedt är ägare och VD till Teknifo AB som tog över familjeföretaget 2004 och har sedan dess gått från nio till tjugo anställda.

Företagarna är Sveriges största organisation för dig som driver Företag. Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna.

Anmälan är bindande. Länk finns även på vår Facebooksida. Inga förkunskaper krävs.
Företagarna bjuder på kaffe/te och fralla. Ange vid anmälan om du önskar specialkost.
Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 15 februari.
Frågor besvaras av Sandra Ruuda, verksamhetsledare för NyföretagarCentrum:
Tel: 070-998 28 86 eller sandra.ruuda@nyforetagarcentrum.se
www.nyforetagarcentrum.se/vaxjo