Evenemang
2-3 sep HR Tech Insights
25-26 sep Digital skog 2024
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Digital skog 2024

Onsdag-torsdag 25-26 september
Nu är det snart dags för årets upplaga av Digital skog 2024 där vi samlar aktörer från hela Sverige för att utbyta erfarenheter inom den digitala omställning som skogsbruket står inför.

Digital skog är en mötesplats för den skogliga utvecklingen i en teknisk kontext, där praktisk nytta och nya affärsmöjligheter skapas i mötet mellan forskning, bransch, start-ups och myndigheter. Vi samlas kring de utmaningar som skogsägaren/branschen står inför och med digitala lösningar hitta potentiella tillämpningar som skapar möjligheter för ett lönsamt och hållbart skogsbruk.

Datum och tid:
25 september kl. 10-19
26 september kl. 9-12


Årets tema

Den 25-26 september kommer andra upplagan av Digital Skog att gå av stapeln med den senaste forskningen, digitala lösningar och nätverkande. Det kommer vara ett program som genomsyras av AI, drönarteknik, geodata, bildanalys, spårbarhet, men även om de skogliga naturvärden som vi också ska värna om i skogsbruket. Nytt för i år är att vi kommer ta teorin ut i fält, där vi får uppleva tillämpningarna i dess verkliga miljö.

Program

Programmet innehåller presentationer av senaste forskning, teknik och möjlighet till nätverkande. I år står dessutom Södra Skogsägarna som värdar för en spännande förmiddag ute i fält. Programmet fylls på efterhand så håll utkik!

Keynote - Maria Wetterstrand, senior konsult inom EU-frågor och hållbarhet på Miltton
Moderator - Anita Cedergren

Eventet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag 10 september.


Välj antal deltagare:
Antal deltagare:
Nästa