Evenemang
4 Jun 11:30 Klimatlunch
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Yoga & Brunch med Frida Wirsén

Lördag, 9 Maj 08:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Varmt välkommen på ”Yoga och brunch” ute med max 25 deltagare. Vi fortsätter samarbetet med Frida Wirsén som kommer guida dig under en magisk timme, med hennes unika koncept ”Twist and Fun”. Yoga ska vara kul och därför är Frida stolt att förmedla yoga på Rosengrens skafferi. En fantastisk möjlighet att yoga tillsammans på Rosengrens vid uteserveringen för att sedan njuta av en hälsosam och lyxig brunch som serveras efter yogan. Vill man hellre ta med sig brunchen, kanske gå till parken så går det också bra! Ett unikt tillfälle att kombinera det bästa av två världar, yoga och brunch. Vill ni läsa mer om Frida, eller har frågor om eventet, kan du besöka hennes hemsida
www.fridawirsen.se.

Alla nivåer välkomnas, nybörjare som van yogi. Ta med egen yoga matta, vi ses den 9 maj. Under
brunchen kommer vi lotta ut goodiebags till fem lyckliga yogisar, med produkter från bland annat Rituals och Svensk hälsokost, detta vill du inte missa.

Vi följer så klart alla regler runt covid-19 och därför planerar vi att vara ute denna gång. Vi har även minskat antalet deltagare till max 25 st. På så sätt får vi frisk luft ute och gott om plats emellan oss.
-Det är mycket viktigt att alla är fullt friska, känner du dej minsta sjuk stanna hemma och meddela oss så återbetalar vi din biljett.
- Extra viktigt att ta med egen yoga matta.
Vi följer utveckling av covid-19 rekommendationerna. Vi meddelar er om det blir förändringar

<3 Rosengrens skafferi och Frida ser fram emot att träffa dig, Kramasté <3

Yoga instruktör: Frida Wirsén
Plats: Rosengrens Skafferi, Örebro
Datum: Lördag, 9 Maj 08:30


Arrangörer: Frida Wirsén & Rosengrens skafferi

Pris: 295 kr (yoga & brunch)

Inga serviceavgifter tillkommer på våra biljetter. Denna kostnad är redan inkluderad i biljettpriset.