Evenemang
7-9 maj 2021 YEoS Summit 2021
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
YEoS Xmas 2019

Fredag, 13 december 2019 18:00
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Välkommen till årets varmaste och mest stämningsskapande julfest när YEoS entreprenörer luciadagen till ära fyller Gustaf de Lavals anrika Ångturbinfabrik i Nacka.

Där tågen under sent 1800-tal rullade in och svensk industrihistoria skapades kommer du att möta nya och gamla bekantskaper till levande ljus och skratt som letar sig längs de sju meter höga tegelväggarna upp till den avlägsna takknocken. Kvällen fortsätter ut i natten för de som vill.

Årets julbord är ett hantverk tillagat på råvaror av högsta kvalitét från bland annat Fällmans kött, Fiskhallen Sorunda och Grönsakshallen Sorunda som levereras till Sveriges Michelinrestaurangar. Med andra ord, kom som ditt festglada jag och du kommer inte att bli besviken.
Dag: Fredag den 13 dec
Plats: Gustaf De Lavals torg 8, 131 59 Nacka
Tid: 18:00-01:00 med möjlighet till utgång
Pris: 1250kr/pers exkl. moms
Dresscode: Fest

Vad ingår? Fantastisk mat, fördrink + 4 vin/öl, bästa sällskapet du kan hitta.

OSA: Anmälan stänger 1/12, med förbehåll för att platser kan ta slut långt tidigare.

Bokningsregler: bokningen är bindande och faktura med 10 dagars betalningstid ställs ut vid anmälan. Vi återbetalar ej utställd faktura, men plats kan överlåtas till annan YEoS-medlem. YEoS Xmas är en sluten tillställning för YEoS- och Forever YEoS medlemmar, utan möjlighet till eftersläpp. Enbart föranmälda personer får finnas i lokalen.