Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Life, Love and Passion

Onsdag, 11 April 18:30-21:00
Förköpet har nu stängt
Tony Irving var tretton år den dagen hans pappa sa att han var tvungen att sluta dansa. Den annorlunda grabben som tyckte om att sy och sticka och som älskade sin dans skulle vara som alla andra, spela fotboll och absolut inte sticka ut.

Life, Love and Passion är Tony Irvings nakna berättelse om livet innan han blev en av våra mest välkända nöjesprofiler. Om hur han tappade fotfästet i relationen till sig själv och de han älskade, om den smärtsamma resan genom två äktenskap med två olika kvinnor, om konflikterna, självdestruktiviteten och våndan över att inte hitta sig själv.

När kändisskapets fantasivärld ligger öppen blir sökandet efter en egen identitet än mer komplicerat. Det här är berättelsen om Tony Irvings liv, kärlek och passion det som formade honom till den person han är idag, från en liten kille som fick höra att han var onormal och sinnessjuk till en trygg och tolerant och varm man, långt från den skräckinjagande domaren i Lets Dance.

Varmt välkomna!
11 april i Malmö, Moriska Paviljongen
Plats: Moriska Paviljongen

Starttid: 18:30 dörrarna öppnas ca kl. 18.
Sluttid: 21:00

En paus ingår.

Biljettpris: 399kr + serviceavgift 20 kr.

Är ni ett företag som önskar köpa biljetter på faktura, vänligen ta kontakt med oss via följande mail: kontakt@atikko.se