Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Yoga & Brunch 295:-

Lördag, 21 november 08:30
Förköpet stängt
Eventet har redan ägt rum...
Äntligen är ”Yoga & Brunch med Frida Wirsén” tillbaka, som vi har längtat

Vi fortsätter vårt fina samarbete med yogaläraren Frida Wirsén, då hennes klasser blivit mycket uppskattade och uppmärksammade.

Nytt för denna gång är yogakonceptet Afro/Yin. Fokus för denna klass är kreativ frigörande afroinspirerade rörelser blandat med återhämtande yinyoga. Ett måste för dig som älskar både flöde, balans och vila! Klassen erbjuder både värme och lugn, något som vi alla behöver just idag

En underbar möjlighet att först yoga tillsammans ovanför Rosengrens Skafferi magiska restaurang, för att sedan avnjuta en hälsosam och lyxig brunch som serveras i Rosengrens mysiga lokaler. Vill man hellre ta med sig brunchen och äta hemma går det givetvis bra. Ett unikt tillfälle att kombinera det bästa av två världar, yoga och brunch. Då tidigare event blivit utsålda tipsar vi att säkra din plats fort.

Extra viktigt att ta med egen yoga matta – behöver du låna? Mejla Frida, så löser hon det. Vill ni läsa mer om Frida, eller har frågor om eventet, kan du besöka hennes hemsida www.fridawirsen.se.
Alla nivåer välkomnas, nybörjare som van yogi, det primära är att vi har kul tillsammans Vi ses den 21 november.

Investering: 295:- för hela morgonens magi, Yoga & Brunch.
Rosengrens skafferi och Frida ser fram emot att träffa dig, kramasté

Det är mycket viktigt att alla är fullt friska, känner du dig minsta sjuk stanna hemma och meddela oss så återbetalar vi din biljett. Vi har minskat antalet deltagare till max 14 st. Det finns handsprit runt omkring i lokalen för din säkerhet och vi följer utveckling av covid-19 rekommendationerna. Vi meddelarer om det blir förändringar.

21 november
8:30 - 11:30
Rosengrens Skafferi
Klostergaten 2 Örebro
yoga + brunch 295:-