Evenemang
Vi ses på lokstallarna i Malmö!
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Lär dig Livestreama -nå ut bättre med din musik, unik tredagars intensivkurs med streaming, ljud, video, marknadsföring och tips & tricks från många experter!

Måndag-onsdag 13-15 mars 2023
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
Vad kul att du vill gå vår kostnadsfria kompetensutvecklingskurs i React-EU: Digitala Musiklyftet!

Nå ut bättre med din musik - unik tredagars intensivkurs - Lär dig livestreama, ljud, video, marknadsföring och tips & tricks från experter i branschen. Projektet bjuder på fullspäckade dagar på plats med inspiration och prova på! SAMI och Stim är bara några av de organisationer som delar med sig av sin kunskap.
Kursen hålls den 13, 14 och 15:e mars, 2023 i Malmö på Lokstallarna.
www.lokstallarna.com Ramtider för utbildningen är 9.30-17.00 med ett avslutande mingel med branschaktörer sista dagen mellan 17:00-19:00.

50 deltagare per kurstillfälle – först till kvarn gäller! Så tveka inte att anmäla dig bums. Är utbildningen fulltecknad och vill ställa dig som reserv så kontaktar du info@digitalamusiklyftet.se.

Utbildningen är kostnadsfri. God lunch ingår. Bor du långväga så kan vi även täcka kostnader för din resa och ditt boende. Kontakta oss vid frågor. info@digitalamusiklyftet.se

Intyg
Obs! Utbildningen går under EUs förordning om Stöd av mindre betydelse. Beroende på företagsform så kommer ett intyg att mailas ut separat för digital underskrift.




Musikerförbundets värdegrund
Våra kurser arbetar för jämställdhet, jämlikhet och inkludering och bygger på demokratiska grunder med respekt för alla som deltar. Samtliga deltagare och utbildare ska känna sig välkomna och trygga på våra kurser, enade kring kärleken till musiken. Vi tror på vänlighet, respekt och hjälpsamhet när det behövs.





Plats: Lokstallarna, Malmö
Datum: måndag-onsdag 13-15 mars 2023