Evenemang
Start
Steg 1
Steg 2
Slutför bokning
Hållbar arbetsmiljö Växjö - För chefer och HR

Fredag 7 februari 2020 07:30-09:00
Anmälan avslutad
Eventet har redan ägt rum...
När medarbetare upplever en kontroll över sitt liv och trygghet i sig själva skapas förutsättningar för engagemang. I den här utbildningen får du som chef/hr möjlighet att se individen som utgångspunkt för en hållbar arbetsmiljö. Vi kommer konkret att utgå från nio pusselbitar med medarbetaren i centrum av pusslet. Därefter inspirerar vi med teori, konkreta tips och användbara verktyg inom pusselbitarna förhållningssätt, självkännedom, kommunikation, värdegrund/kultur, arbetsglädje, motivation, feedback och reflektion. Vi tittar på hur dessa faktorer skapar förutsättningar för att utveckla ett medvetet, självgående och hållbart medarbetarskap.
Målet med denna utbildning är att du ska gå därifrån med ett tillstånd av inspiration, trygghet och med ny kunskap om flera olika konkreta metoder och arbetssätt som kan utveckla dig individuellt, er teamkänsla och er gemensamma arbetsmiljö på arbetsplatsen.



DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG:

- Inspiration till hur du som individ skapar en god arbetsmiljö.
- Yttre och inre redskap som ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.
- Konkreta tips på vad du som ledare kan göra för att utveckla en god arbetsmiljö på din arbetsplats.
- Hur vi skapar gemensamma aktiviteter på arbetsplatsen som främjar en hållbar arbetsmiljö.
- Kaffe/Te och en god frukostfralla





Din anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att skicka en faktura på 250 kr ex moms om du är frånvarande utan att ha avanmält dig. Vi förbehåller oss också rätten att tacka nej till leverans om skäl finns för detta.




Plats: Södra Climate Arena, Växjö
Datum: fredag 7 februari 2020 07:30-09:00